fbpx

Căutare

Share this article
Ce poţi să îţi doreşti mai mult decât să iei valurile în piept la cârma celui mai performant şi mai frumos yacht de lux al anului 2016? Să stângi banii pentru el mai repede. Până reuşeşti, hai să aruncăm împreună o privire asupra lui Grand Soleil 46 LC, care a câştigat în ianuarie titlul de Best European Luxury Yacht of 2016. 
 
Cantiere del Pardo, producătorii italieni cu peste 40 de ani de experienţă, sunt întruchiparea stilului italian în construcţia de yachturi, de aceea nu te va mira design-ul armonios cu accente pe spaţiu şi lumină al lui Grand Soleil 46 LC. 
 
Ambarcaţiunea din elemente din fibră de carbon şi lemn de cea mai bună calitate poartă semnătura arhitectului naval Marco Lostuzzi. Acesta reuşeşte să ofere un spaţiu interior imens, yachtul fiind dotat cu multe ferestre ce oferă posibilitatea luminării pe cale naturală. Spaţiul este creionat în culori calde care produc o atmosferă calmă şi pozitivă, atmosferă necesară atunci când petreci mult timp la bordul bărcii. Camerele dispun de paturi cu lungimea de 2 metri şi o bucătărie mare. 
 
Poate pentru unii ar putea părea cam colţuros ca linii generale ale designului cocii, dar această formă este cea care creează volumul impresionant al cabinei în care, odată intrat îţi va fi foarte greu să uiţi luminozitatea unică produsă de hublourile generoase.
 
Un yacht pentru călătorii fără restricţii
 
Grand Soleil 46 LC este conceput pentru călătorii de lungă durată, fără limite sau restricţii, ce se adaptează în toate condiţiile meteo. 
Cu elemente precum „self tacking jib” si winch-uri in zona cârmei, iar rezervoarele şi bateriile amplasate deasupra chilei, barca se afla într-un echilibru perfect. Aceste dotări te ajută să pleci rapid într-o excursie de tip „single handed” în confort şi siguranţă deplină.
 
Şi, în sfârşit, vedem un produs italian care nu pretinde ca poate cuprinde toate lucrurile pentru oricine! Nu este un cruiser-racer, nici un racer-cruiser sau un cruiser-performance bluewater extraordinar. 46LC este pur şi simplu un yacht care se pretează perfect pentru navigaţie pe perioade şi distanţe lungi, în zone cu climă caldă, într-un confort deosebit, special conceput pentru relaxare.
 
Aşadar, dacă producţiile de duzină nu îţi satisfac pretenţiile sau dacă îţi doreşti ceva puţin mai luxos, puţin mai rasat, puţin mai rapid şi mai sexi … l-ai găsit.  46LC este fix genul acesta de yacht, care nici nu epatează prea mult, dar nici nu dezamăgeşte atunci când stai în spatele timonei. 
 
Preţul de vânzare al unei astfel de bărci pleacă de la 369.000 de euro, dar garantează croaziera perfectă pe Mediterana, indiferent că eşti cu prietenii sau familia. 
 
Caracteristici generale:
Lungime=14.72
Lăţime=4.41m
Greutate:12t
Motor=75HP
Rezervor combustibil: 300 l
Rezervor apă:600l
Suprafaţa velică: 112〖 m〗^2
Categoria: “A”-oceanica
 
 
Credit foto: https://www.facebook.com/GrandSoleilShipyard
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO