Căutare

Share this article

Serialul „Grey’s Anatomy” (Anatomia lui Grey) este unul dintre cele mai longevive seriale de televiziune care au ca subiect viaţa într-un spital. Serialul de mare succes, ajuns la sezonul al 14-lea, mai păstrează doar patru actori din distribuţia originală.

În această seară va rula episodul cu numărul 300, o producţie specială despre care actriţa Ellen Pompeo (Meredith Grey) spune că este „o scrisoare de dragoste adresată distribuţiei originale”.

Pompeo se numără printre cei 4 „veterani” ai serialului, alături de Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey) şi Jim Pickens Jr. (Richard Webber).

Episodul cu numărul 300, care va fi difuzat diseară pe ABC în Statele Unite, este intitulat „Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story” (cine trăieşte, cine moare, cine spune povestea) va oferi publicului o serie de „flashback-uri” care îi vor aduce pe ecran pe actorii din seriile anterioare ale serialului Grey’s Anatomy, scrie The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

„Am încercat să găsim un mod de a aduce un tribut distribuţiei originale, dar nu am avut actorii pentru a lucra cu ei. Aşa că am fost creativi şi am adus pacienţi care ne amintesc de unele dintre personajele principale originale”, a declarat Krista Vernoff, unul dintre co-realizatorii serialului.

Actriţa Ellen Pompeo mărturiseşte că acest serial este cel de-al doilea mare şi de durată „angajament” pe care şi l-a luat în viaţă. Astăzi, odată cu aniversarea serialului ea sărbătoreşte 10 ani de căsnicie cu Chris Ivery (cu care are o relaţie de mai bine de 17 ani).

„Nu mă poate acuza nimeni vreodată că mă tem de angajamente de lungă durată”, declară amuzată actriţa care o joacă pe inteligenta şi „ciudata” doctoriţă de top Meredith Grey.

Serialul „Anatomia lui Grey” a fost lansat de ABC în 2005, fiind creat de Shonda Rhimes. De atunci, producţia a câştigat două Globuri de Aur şi patru trofee Primetime Emmy.

Vedeţi mai jos câteva secvenţe din episodul ce va rula în această seară!

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO