fbpx

Căutare

Share this article

După ce case de modă precum Fendi, Armani şi Ralph Lauren şi-au lansat propriile linii de décor interior, a venit rândul şi italienilor de la Gucci, care au anunţat de curând că în toamnă vor sărbători lansarea unei astfel de linii. Răspunzător pentru asta este nimeni altul decât Alessandro Michele, directorul creativ de la Gucci, căruia i se datorează toate viziunile originale adoptate de casa de modă începând cu 2015.

Gucci introduce Gucci Décor, o gamă de mobilier şi piese decorative proiectate de Alessandro Michele pentru a personaliza spaţiile de locuit, oferind motivele, modelele şi codurile de design ale Casei„, ne anunţă pagina de Instagram a brandului italian.

Foto: Instagram

Scaune din lemn, perne, lumânări parfumate, tăvi metalice, mese pliante, o serie de imagini inserate în materiale precum mătase, vinil şi hârtie – compun imageria acestei noi colecţii bazată pe Ilustraţii create de Alessandro Michelle, ce combină elemente de estetică renascentistă cu motive florale şi animaliere representative brandului.

Foto: Instagram

Piesele de porţelan sunt produse de Richard Ginori, o apreciată companie florentină fondată în 1735. Iar în ceea ce priveşte lumânările, aromele acestora au fost dezvoltate de însuşi Michele şi includ esenţe de trandafir de Damasc (vestitul trandafir de dulceaţă), mesteacăn, frunze de roşii şi plante aromatice, busuioc şi lamâie, iasomie sau portocale de Sevillia.

Foto: Instagram

 

Potrivit brandului, Gucci Décor va debuta în mod oficial în septembrie şi va fi disponibil prin intermediul site-ului gucci.com, precum şi în buticurile Gucci din întreaga lume. Casa de modă precizează că această colecţie de obiecte decorative nu va avea propriul spaţiu pentru a sublinia faptul că “aceste piese sunt pur şi simplu o altă modalitate de a se îmbrăca în Gucci„, după cum precizează Alessandro Michele.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO