Căutare

Share this article

Povestea băiatului plictisit de viaţă, despre care cânta Elton John în ”Levon”, piesa lui din 1971 scrisă de Bernie Taupin, prinde viaţă acum într-o colecţie specială semnată Gucci. Colecţia, ce include două genţi de piele (3.400-3.600 dolari), un tricou de 550 dolari şi o bluză de 1.200 dolari (disponibile acum pentru precomandă pe gucci.com), stă sub acelaşi semn fantasmagoric pe care directorul creativ aş brandului, Alessandro Michele, l-a folosit într-una din cele mai recente campanii ale sale, ”Utopian Fantasy”.

Foto: gucci.com

Ca şi acolo, Michele l-a provocat pe artistul şi ilustratorul spaniol Ignasi Monreal să creeze o ilustraţie reprezentativă pentru piesa lui Elthon John dar şi pentru stilul Gucci. Aşa a rezultat ilustraţia cu Levon dormind cu coatele rezemate pe o masă în timp ce doi putti îşi fac de cap în visele lui. Ochiul înlăcrimat de pe genata pe care o ţine în mână personajul este acelaşi cu cel de pe haine.

Gucci loves Elton„, scrie cu sute de cristale cusute pe spatele unei geci Gucci purtate la începutul anului de Elton John, vechi pireten al casei de modă italiene. „Gucci loves Elton” pare a fi şi mesajul acestei mini colecţii prin care

Foto: gucci.com

Alessandro Michele – care semneazăă outfiurile cântăreţului din actualul lui turneu, „Farewell Yellow Brick Road” – îi aduce tribut unuia dintre cei mai iubiţi muzicieni.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO