fbpx

Căutare

Share this article

Îi cunoaşteţi cu siguranţă compoziţiile sau chiar i le fredonaţi. Este imposibil să nu te fi impresionat coloana sonoră din „Piraţii din Caraibe” sau a filmului „Codul lui da Vinci”. Concertul compozitorului Hans Zimmer de la Praga poate fi văzut pe marele ecran de la Happy Cinema, pe 25 martie de la ora 18:00.

Show-ul din Praga face parte din cel mai recent turneu European al lui Zimmer şi s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei.

Printre melodiile interpretate în cadrul Hans Zimmer Live în Praga se numără temele muzicale din Gladiatorul, Interstellar, Codul lui da Vinci, Piraţii din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy şi multe altele.

Compozitorul va urca pe scenă alături de un cor format din 72 de muzicieni, o orchestră simfonică şi alături de band-ul său, din care face parte şi Johnny Marr (The Smiths).

Spectacolul, care a fost  susţinut în faţa unei mulţimi de 17.000 de persoane, reuneşte cele mai faimoase melodii din cariera  lui Zimmer, un muzician câştigător de Oscar. De la Piraţii din Caraibe la The DaVinci Code sau The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de succes producţii cinematografice ale unor regizori ca Ridley Scott, Michael Bay şi Christopher Nolan – alături de care a lucrat pentru recentul Dunkirk.

Complexitatea muzicii lui Zimmer este dublată de cea a spectacolului de lumini şi de calitatea producţiei audio.

Concertul poate fi urmărit la Happy Cinema Bucureşti (şos. Progresului 151-171, în incinta Liberty Center, etaj 2), pe 25 martie de la ora 18:00. Durata spectacolului: 2 ore şi 19 min. Preţul unui bilet: 26 lei. Detalii pe happycinema.ro

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO