Heels Bar: pantofi înalţi, cu toc de şampanie - LIFE.ro

Căutare

Share this article
Designerul israelian Kobi Levi nu s-a temut să stârnească controverse cu noile sale modele de pantofi. Acesta s-a lăsat inspirat de două băuturi pe cât de cunoscute, pe atât de diferite şi a creat gama Heels Bar. Adică pantofii cu toc de şampanie sau de bere, după caz.
 
Modelele sunt hand made, realizate din piele, cu vârful decupat (peep-toe), iar elementele de marcă ale gamei Heels Bar, sunt atât tocurile inventive, cât şi micile găuri din pielea pantofului, care aduc aminte de bulele de şampanie şi de spuma berii. O pereche costă 1.250 de euro.
Kobi a avut ideea lansării acestei game acum 5-6 ani, atunci când a zărit pe stradă un „gât” de sticlă şi un toc – pierdut, probabil, de cineva. Alăturarea celor două elemente i s-a părut interesantă designerului, aşa că israelianul a continuat să meargă pe această idee şi să publice schiţele pe blog. La scurtă vreme ideea lui a creat vâlvă, iar Lady Gaga avea să comande pantofii care îi purtau semnătura. Kobi Levi produce astăzi pantofii Heels Bar în serii limitate.
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO