Here One, căştile cu care auzi doar ce-ţi convine - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ştiţi vorba aia care spune despre o persoană că nu e surdă, ci aude doar ce-i convine? Ei bine, acum chiar se poate să faci selecţia sunetelor ce pătrund în urechile tale. S-a lansat Here One, un produs revoluţionar cu care poţi asculta muzică, poţi reduce zgomotele exterioare sau le poţi amplifica, cu alte cuvinte, poţi auzi doar ce-ţi convine. Producătorii spun că celelalte produse similare sunt „doar căşti”.

Puterea de a controla sunetul

Here One™ este primul „all in one” sistem audio, cu adevărat wireless. Cu două dispozitive inteligente, foarte mici, ce se bagă în urechi şi cu ajutorul unei aplicaţii, poţi asculta muzică, poţi răspunde la telefon, poţi să reduci zgomotele nedorite, să amplifici volumul convorbirii, să accesezi Siri şi Google Now şi multe altele. În mod selectiv poţi alege ce vrei sau nu să auzi folosind funcţia Smart Noise Cancellation.

Poţi ajusta volumul zgomotelor exterioare, poţi alege să  auzi doar sirenele ambulanţelor sau claxoanele maşinilor, poţi să amplifici volumul conversaţiei atunci când te afli la o petrecere unde se ascultă muzica tare şi poţi vorbi la telefon cu funcţia bluetooth activată. „Restul sunt doar căşti”.

Here One™ a fost creat de către Dopler Labs, o companie americană fondată în 2013 cu misiunea de a face tehnica de calcul mai interesantă şi mai umană. Here One este rezultatul a numeroase ore de muncă şi cercetare şi reprezintă primul produs răspândit la scară largă a companiei Doppler.

Here One a fost denumită de către revista Time, cea mai bună invenţie a anului 2015, alături de Tesla Model X, Google Cardboard, dronele şi HoverBoard-ul.

Here One™  urmează să se lanseze peste câteva zile în America, la preţul de 300 de dolari, urmând ca în câteva săptămâni să pătrundă şi pe pieţele externe.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO