fbpx

Căutare

Share this article

După succesul incontestabil înregistrat cu recitalul excepţional „Sunt un orb”, actorul Horaţiu Mălăele propune nou spectacol, intitulat „Ediţie Specială”.  Îl puteţi vedea pe marele actor vineri, 10 noiembrie, la Cinema PRO din Bucureşti, începând cu ora 19:30.

Pe scenă, alături de Horaţiu Mălăele vor urca fiul său, Bogdan Mălăele, şi muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele – tatăl şi fiul – având momente spumoase de dialog actoricesc sau monologuri ce vor face publicul să treacă de la emoţie la amuzament. La baza spectacolului „Ediţie Specială” se află texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentaţii ale actorului, dar şi cu melodii speciale interpretate de Radu Captari.

Horaţiu Mălăele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante în piese de teatru şi filme, a semnat acte regizorale de calibru şi este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau cărţi însemnate. 

După „Ediţie Specială”, tot la Cinema PRO Bucureşti, veţi putea vedea filmul „Funeralii Fericite”. Pelicula este o tragi-comedie care ni-l prezintă pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor. Pelicula ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul (teatru-proiecţie de film) programat vineri, 10 noiembrie, pot fi cumpărate de la casa de bilete a sălii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro şi www.ticketnet.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO