fbpx

Căutare

Share this article

Horoscop 2022. De cele mai multe ori, cand vorbim in termeni astrologici, referirile se fac la semenele solare. Totusi, elementele care patroneaza respectivele zodii au si ele influenta lor asupra ceea ce se intampla.

Cele patru elemente majore care influenteaza zodiacul sunt Pamant, Aer, Apa si Foc.

Horoscop 2022: Semne de Pamant

Elementul Pamant caracterizeaza Taurul, Capricornul si Fecioara. Semnele de Pamant sunt firi practice, orientate spre material. Ele se concentreaza foarte mult pe securitate si confort in viata.

Semne de Aer

Elementul Aer caracterizeaza Gemenii, Balanta si Varsatorul. Semnele de Aer sunt ganditorii zodiacului. De cele mai multe ori au tendinta sa supraanalizeze o situatie. Sunt foarte expresivi, dar, in acelasi timp, le este foarte greu sa ramana ancorati in realitate. Caci ei se iau cu gandul si pleaca departe.

Semne de Apa

Elementul Apa caracterizeaza Pestii, Scorpionul si Racul. Semnele de Apa sunt influentate de sentimente. Sunt firi spirituale care se exprima foarte usor.

Horoscop 2022: Semne de Foc

Elementul Foc caracterizeaza Sagetatorul, Berbecul si Leul. Semnele de Foc sunt creative si iubesc aventura. Sunt persoane ambitioase, puternic motivate de prezent.

Iata cum arata viitorul pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa!

Pamant

Te simti impins de la spate spre schimbare. Pentru ca iti doresti  foarte mult securitate si stabilitate, esti fortat de conjunctura schimbatoare sa gasesti alte alternative care sa-ti confere acest sentiment de siguranta. Cele trei eclipse ale anului (mai, octombrie si noiembrie) promit schimbari semnificative atat in viata persoanala cat si in viata profesionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO