fbpx

Căutare

Share this article

Horoscop 2022. Daca esti de parere ca 2021 s-a incheiat rapid, stai sa vezi cum va fi 2022. Cuadratura Saturn-Uranus a produs schimbari la nivel profund. Iar acum se activeaza si Nodurile Destinului, odata cu schimbarea Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion. Viata va avea un ritm alerg, iar Universul va cere tuturor sa ne actualizam lista de visuri si sperante, caci urmeaza o noua era de provocari.

Si daca tot am ajuns la visuri, Jupiter va sta bine in Pesti de unde, intr-o conjunctie glamuroasa cu Neptun, ne va impinge de la spate spre abundenta, creativitate, compasiune. Afla mai multe detalii despre contextual astral al intreg anului 2022 aici.

Horoscop 2022 BERBEC

Viata ta interioara este pe cale sa devina mult mai bogata, draga Berbec. Pe masura ce planeta Jupiter isi face tranzitul intre a 12-a casa a spiritualitatii si prima casa a sinelui, incepi un nou ciclu de dezvoltare. In timp ce stai in acel spatiu delimitator intre prezent si viitor, este posibil sa simti o animare a interesului catre descoperirea misterelor profunde ale vietii. Creste dorinta de a te indrepta spre spiritualitate, asa ca nu exista sa explorezi subiecte de acest tip care iti starnesc curiozitatea. Poti lua in considerare si voluntariatul. Pentru ca acum, cu cat dai mai mult, cu atat vei primi mai mult.

TAUR

Ce an interesant ti s-a pregatit, draga Taur! Esti pe cale sa-ti intalnesti propriul destin, pe masura ce eclipsele (de Soare din 30 aprilie si de Luna din 8 noiembrie) din zodia ta dau un sens mai profund vietii tale. Toata lumea va aspira sa fie ca tine, ceea ce ar trebui sa te faca sa te simti mai confortabil in propria ta piele. Pe masura ce Jupiter iti activeaza cea de-a 11-a casa, a comunitatii, cu cat te conectezi mai mult cu oamenii, cu atat vrei creste mai mult in acest an. Mai ales ca Jupiter se aliniaza cu Neptun (12 aprilie) si face sextil cu Uranus si Pluto (in 17 februarie, respectiv 3 mai).

Horoscop 2022 GEMENI

Prezenta Lunii Negre Lilith in zodia ta ti-a dat un sentiment mai profund de putere, draga Gemeni. Iar aceasta tendinta continua pana spre 14 aprilie. Profita cat mai mult de aceasta energie feminine sacra. Indreapta-ti atentia spre astrologie, tarot sau alte practici ezoterice care iti starnesc focul interior. Mercur, conducatorul tau, va retrograda de 4 ori in acest an si iti va cere sa patrunzi adanc in motivatiile tale. Viata se va misca intr-un ritm mai mult decat rapid, de aceea ai nevoie de aceasta perioada pentru a te relaxa putin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO