fbpx

Căutare

Share this article

Horoscop lunar IULIE 2021. Luna iulie 2021 ne asteapta cu foarte multe evenimente. Soarele se va muta in Leu, acolo unde il asteapta Venus si Marte. Desi Venus este pe picior de plecare spre Fecioara, acolo unde va veni si Marte, peste o saptamana. De asemenea, Jupiter se intoarce in Varsator in 28 iulie, iar Mercur intra in Leu o zi mai tarziu. Detalii poti afla aici.

Iata cum te influenteaza miscarile planetare ale lunii iulie 2021.

Horoscop lunar IULIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Disciplina verbala este considerata o mare valoare si virtute in multe parti din lume si oricine vorbeste cu un ton nepotrivit fata de semenii sai, indiferent de motiv sau situatie, este considerat o persoana necultivata si deci evitata.

In iulie, aceasta disciplina este dificil de respectat de catre impulsivul Berbec. Trebuie sa inveti sa te poti controla, sa poti vorbi calm si prietenos, sa tii de adevar dar fara sa ofensezi alti oameni iar asta e chestiune de practica. Daca te vei pune in pantofii celui din fata ta cu care comunici, vei reusi sa intelegi ce simte acesta atunci cand nu i te adresezi cum se cuvine. Orice te motiveaza sa te pui la punct cu acest aspect al temperamentului tau trebuie luat in serios.

Horoscop lunar IULIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In prima parte a lunii, vechiul si noul ajung la un numitor comun, radacinile si aripile din tine ajung la pace si acord. De regula asta se intampla atunci cand te implici si sustii un proiect in care pluteste cu bucurie intregul tau suflet si toata inima. In ultima parte a lunii, vei fi pus in situatii care sa te deschida in fata unei mai mari unitati din care faci parte si care te ridica deasupra preocuparilor tale personale. Iti vei dezvolta adancimea, profunzimea si curajul de a lasa in urma feluri de a fi care te-au conditionat sa fii intr-un fel diferit de cine ai devenit intre timp.

Citește și: Zodii furioase. 7 zodii de care sa te feresti cand sunt NERVOASE. Nu vrei sa stai langa ele

Horoscop lunar IULIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iata vesti bune pentru curiosii Gemeni: iulie este o luna pentru invatat. Ce mai este de invatat? Mai presus de toate, este despre a deveni constient de propria ta putere si de a te misca intr-un rol de conducator si lider. Singurul lucru care te poate impiedica sa faci asta ar fi acela ca eviti sa iti asumi anumite angajamente fata de tine si fata de altii. Daca vrei sa continui sa participi in tot si toate la nivel superficial in loc de in mai putine dar la nivel profund, iti vei subestima continuu autoritatea si vei continua sa performezi in liga secunda. Fii atent si sigur ce vrei cu adevarat de acum incolo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO