Horoscop special. Mercur retrograd în Gemeni. Cum sunt afectate zodiile - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Din 29 mai, pana in 22 iunie 2021, va fi Mercur retrograd in Gemeni. Planeta comunicarii, a calatoriilor, a vanzarilor, aflata la ea acasa, in Gemeni, isi va incepe miscarea aparent cu spatele, ceea ce poate da peste cap unele planuri. Afla mai multe informatii despre a doua retrogradare a lui Mercur din 2021 aici.

Iata cum influenteaza fiecare zodie Mercur retrograd in Gemeni

BERBEC

Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Berbec activarea caselor 3 si 6. Cum Berbecul este tot timpul in actiune, retrogradarea lui Mercur se traduce prin pasi inapoi. Ceea ce poate aduce frustrare nativului Berbec. Este recomandat sa fii atent la ce cuvinte folosesti pentru a nu deranja oamenii din jurul tau.

Remediu pentru Mercur retrograd: Mediteaza mai mult in aceasta perioada.

Citește și: Ce caracteristici sunt specifice fiecărei zodii şi cât de importante sunt în vieţile noastre

TAUR

Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Taur activarea caselor 2 si 5. Fii foarte atent, deci, cu capitolul finante. Nu te avanta in tranzactii rapide sau oferte prea frumoase ca sa fie adevarate. Ia-ti timp sa analizezi fiecare actiune care are legatura cu banii. Un alt capitol ce poate fi dat peste cap este educatia. Elevii/studentii, persoanele inscrise la anumite cursuri pot resimti o perioada mai confuza. Nu lua decizii fara sa vorbesti cu un profesor, tutore sau coordinator de studii.

Remediu pentru Mercur retrograd: Aprinde granule de camfor sau utilizeaza ulei esential de camfor, acasa si/sau la birou.

GEMENI

Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Gemeni activarea caselor 1 si 4. Intrucat Gemenii sunt coordonatorii comunicarii, fii pregatit pentru erori. Este posibil sa nu spui foarte clar ce doresti si apar interpretari si chiar barfe. Totodata este o buna perioada de reconectare cu rude si prieteni vechi pe care nu i-ai mai vazut de mult. In plan profesional, nu este momentul ideal sa incepi proiecte noi. Dar te poti ocupa de altele pe care le-ai lasat pe planul doi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO