fbpx

Căutare

Share this article

Intre 9 septembrie si 7 octombrie vom avea Venus in Scorpion 2021. Iar cand planeta iubirii este in Scorpionul cel sexy si misterios, nu vorbim despre turturelele iubirii, ci despre pasiune intensa, despre dramatism, despre loialitate si obsesii, despre lupte de putere.

Venus  este planeta frumusetii, a iubirii si a banilor. Ce-si poate dori un om mai mult. Pe de alta parte, semnul zodiacal al Scorpionului nu suporta nimic fals si superficial. Tranzitul lui Venus prin Scorpion este un moment prielnic de a aprofunda relatiile si de a elimina din ele tot ce este fals. Misterul este cea mai mare schimbare cu Venus un Scorpion.

Cum te influenteaza Venus in Scorpion 2022 in functie de zodie:

Ce aduce Venus in Scorpion intre 9 septembrie si 7 octombrie 2021 pentru semnul tau zodiacal:

BERBEC  

Berbecul este un semn zodiacal puternic sexual si Venus in Scorpion iti va creste libidoul. Este un timp excelent pentru momente fierbinti si intime in asternuturi. Este o perioada buna si sa ceri imprumuturi sau un bonus binemeritat, sa iti pui la punct o asigurare sau sa perfectezi detaliile unui divort. Ce au toate acestea in comun ? Generozitatea altora ! Asteapta-te la un cadou dragut.

Citeste si: Cele mai mari CALITATI ale femeilor in functie de luna nasterii lor

TAUR

Venus in Scorpion genereaza atractii puternice sexuale pentru semnul tau zodiacal. Cineva ti se va parea atractiv in mod particular si iti poate fi greu sa ii rezisti. Ai putea fi disponibil, dar ai grija sa fie si persoana. Daca esti prins intr-o relatie, acum este timpul sa devii mai apropiat cu persoana iubita, sa privesti si rezolvi orice dezechilibre de putere din relatie si sa elimini obiceiuri repetitive distructive. Esti indemnat sa ii rasfeti pe altii.

GEMENI

Acum este timpul sa se imbraci intr-o vestimentatie sexy sau sa iti iei un computer sau un telefon sau orice alt gadget care are un design superb. Eficienta si lookul bun merg mana in mana pentru tine in timpul lui Venus in Scorpion. Poate doresti sa iti redecorezi biroul sau sa pui condimente intr-un proiect de munca. Sunt posibile si atractii sexuale puternice la birou. Incearca sa nu devii obsedat de ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO