fbpx

Căutare

Share this article

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna iulie 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar iulie pentru BERBEC

Imparatul, Roata norocului, 4 de spade

Te-ai tot pregatit pentru ceea ce va urma, dar n-ai fost niciodata convins ca e momentul potrivit sa faci urmatorul pas. Ai o multime de planuri si idei in minte, dar ceva de tine pe loc. Destinul isi va urma cursul. Vei simti cand Universul va incepe sa actioneze pentru tine.

Citeste si: Horoscop TAROT pentru SOLSTITIUL DE VARA. La ce trebuie sa se concentreze zodiile pe toata perioada verii!

Horoscop tarot luna iulie pentru TAUR

Asul de spade, Regele de bate, 9 de cupe

A venit vremea sa privesti adevarul in fata neinfricat. Poate ca trebuia sa faci asta mai devreme, dar n-ai simtit ca trebuie. Dar tine cont ca oamenii nu sunt cititori de ganduri. Daca tu insuti nu iti recunosti propriul adevar, cum ar putea ceilalti. Scoate adevarul la lumina si vei vedea schimbarile care vin din asta.

Horoscop tarot lunar iulie pentru GEMENI

5 de spade, Regina de bate, Lumea

Te poti confruntra cu frustrari care te scot din minti. Cheia sa iti revii este sa recunosti unde ai nevoie de o schimbare si ce trebuie sa faci pentru a actiona. Fii pregatit pentru aceasta transformare. Asuma-ti riscuri, desi nu esti foarte obisnuit cu asta. Numai asa poti merge mai departe. Ai incredere ca totul va fi bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO