HUAWEI nova 9 SE, un telefon perfect pentru tineri - LIFE.ro
Mergi la conținut

HUAWEI nova 9 SE, un telefon perfect pentru tineri

HUAWEI nova 9 SE surprinde bucuria vieții și duce experiența fotografică la următorul nivel cu camera de 108 MP. Descoperă noul telefon!
Share this article

Huawei Consumer Business Group a lansat noul HUAWEI nova 9 SE, un smartphone perfect pentru tineri, adaptat nevoilor și cerințelor noii generații. Dispozitivul vine cu  funcții inovatoare și elemente de design modern și este echipat cu o cameră performanță și funcții video integrate. HUAWEI nova 9 SE este cel mai recent model din gama smartphone și este disponibil pentru comandă pe www.huaweistore.ro la prețul recomandat de 1599 lei. În plus, până pe 23 iunie 2022, cei care cumpără noul smartphone HUAWEI nova 9 SE beneficiază de protecție a ecranului timp de 12 luni, fără costuri suplimentare. 

Smartphone-ul ține pasul cu ritmul dinamic de viață al tinerilor și îi va ajuta să păstreze esența lucrurilor importante pentru ei. În plus, datorită design-ului atrăgător, camerei puternice și performanței fiabile, îi va încuraja să-și dezvolte creativitatea. 

HUAWEI nova 9 SE duce experiența fotografică la următorul nivel cu camera de 108 MP

Pentru prima dată în istoria seriei Huawei nova, nova 9 SE dispune de o cameră de înaltă rezoluție de 108 MP.Numărul mai mare de megapixeli îi permite camerei să surprindă mai multe detalii cu claritate, chiar dacă imaginea este mărită. Acesta asigură și o sensibilitate deosebită la lumină, pentru o calitate excelentă a imaginii și o performanță mai bună în condiții de luminozitate scăzută. nova 9 SE oferă opțiunea Super Night Shot cu tehnologie avansată de reducere a zgomotului în mai multe cadre, care poate realiza fotografii în medii întunecate și crește luminozitatea acestora. 

Pe măsură ce videoclipurile acaparează lumea media, tinerii vor să devină ei înșiși creatori de videoclipuri. Fie că e vorba de un vlog pentru YouTube sau un scurt video TikTok, aceștia experimentează cu noile formate creative și se așteaptă ca smartphone-ul să țină pasul cu ele. Toți vloggerii de zi cu zi și profesioniștii vor aprecia înregistrarea continuă față/spate, care permite comutarea fluidă de la camera principală la cea frontală și salvarea filmărilor ca fișier unic. În plus, datorită funcției Dual-View, utilizatorii pot filma din ambele perspective simultan. 

HUAWEI nova 9 SE oferă acces la Petal Clip, un instrument de editare ușor de utilizat care poate accelera semnificativ crearea unui conținut video remarcabil.Aplicația oferă o gamă largă de funcții de editare video, inclusiv efecte speciale, stickere, efecte sonore, fonturi și alte materiale pentru crearea de clipuri video. Procesul de editare este rapid și distractiv. 

HUAWEI nova 9 SE se remarcă prin bateria puternică și funcția SuperCharge pentru jocuri neîntrerupte

Datorită autonomiei mari, utilizatorii nu vor pierde nicio postare, videoclip sau mesaj nou. Conexiunea este foarte importantă pentru tineri, iar nova 9 SE le oferă confortul unei baterii cu încărcare rapidă cu SuperCharge de 66 W, care încarcă telefonul la 60% în doar 15 minute și la 100% în 36 de minute. Soluția a primit certificarea TÜV Rheinland Safe Fast Charge, pentru o încărcare rapidă și sigură. Bateria nu se va descărca nici în momentele importante, nici în timpul jocurilor cu prietenii. Utilizatorii se pot baza pe telefonul lor în orice situație. 

HUAWEI nova 9 SE iese în evidență prin fiecare detaliu 

HUAWEI nova 9 SE impresionează prin ecranul său de 6,78 inci cu rată de refresh de 90 Hz, care asigură un răspuns rapid al ecranului în timpul jocurilor sau vizionării unui videoclip. În plus, rata de eșantionare tactilă de 270 Hz permite o experiență generală foarte lină și fluidă. Ecranul acceptă gama de culori P3, cufundând utilizatorul într-o imensitate de culori impresionante, o experiență extrem de plăcută mai ales în timpul vizionării unui film sau documentar despre natură. nova 9 SE este la fel de impresionant și pe partea din spate. Carcasa este realizată din sticlă curbată strălucitoare și are o textură cristalină. Telefonul este disponibil în trei variante de culoare: Crystal Blue, Pearl White și Midnight Black. Datorită culorilor atrăgătoare, ecranului mare și corpului ușor, nova 9 SE este un accesoriu util și elegant.

HUAWEI nova 9 SE suprinde bucuria vieții 

Indiferent dacă e vorba de vlogging, fotografie sau jocuri, nova 9 SE este conceput pentru a dezlănțui potențialul creativ al utilizatorului și pentru a-l ajuta să se bucure la maximum de viață. Smartphone-ul oferă toate funcțiile premium într-o carcasă atractivă, strălucitoare, cu un ecran fin. 

Beneficii extinse de la Huawei

O dată cu lansarea nova 9 SE, Huawei aduce și extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original. 

De asemenea, Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE.

Suplimentar, în perioada 21-27 martie, este disponibil și un discount de 15% pentru întrega gamă de produse prin aplicarea codului A15HWEEK în pagina de finalizare a comenzii.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora