fbpx

Căutare

Share this article

Cea mai recentă colecţie semnată Hugo Boss este una care ne răscoleşte amintirile şi care îi aduce omagiu unuia dintre cei mai spectaculoşi cântăreţi din toate timpurile. Este vorba despre o colecţie capsulă inspirată de scena muzicii pop, mai exact de fenomenalul Michael Jackson, ce readuce în atenţie costumul alb pe care legenda pop l-a purtat pe coperta albumului ”Thriller”, din 1982. Hugo Boss a recreat acel costum iconic (pe care-l concepea la începutul anilor 1980 special pentru Michael Jackson) într-o ediţie limitată de 100 de piese, pe care a lansat-o chiar în ziua de naştere a cântăreţului: 29 august. Costumul este făcut dintr-o croială simplă, cu un sacou puţin mai subţire decât cel purtat de cântăreţ în anii 1980, cu mâneci cu trei butoane, şi pantaloni cu mai puţine pliuri.

Michael Jackson, care a murit în 2009, este considerat un adevărat trendsetter al generaţiei sale, cămăşile şi şosetele încrustate cu bijuterii, jachetele de motociclist, împodobite cu elemente de feronerie şi panglici strălucitoare, mănuşile stilizate fiind doar câteva din vocabularul vizual al artistului.

Designul contemporan al celor de la Hugo Boss ce face referire la silueta, materialul şi detaliile originale ale costumului purtat în ”Thriller”, reîmprospătează astfel această imagine a artistului. Costumul a fost conceput şi fabricat în întregime în Germania. Fiecare set, în valoare de 1.200 de dolari, a fost numerotat şi pus în vânzare în toate magazinele Hugo Boss din lume.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO