Căutare

Share this article

Ai auzit de hygge? Este acel concept scandinav care ne poate face viaţa în aceste zile friguroase de toamnă mai frumoasă. Traducere directă nu există, pentru că hygge presupune crearea unei atmosfere confortabile şi calde, în care te bucuri de lucrurile frumoase din viaţă împreună cu persoane la care şii şi cu care te simţi bine. Soluţie perfectă pentru vremea de afară, nu?

Şi dacă vrei să recreezi acasă această atmosferă scandinavă care te poate ajuta să scapi de astenia de primăvară, îţi facem o recomandare: o vizită la showroom-ul Design&After de la Mihai Eminescu 50-54. Căni frumoase şi îmbietoare, lămpi care încălzesc cu lumina lor orice cameră, pături sub care poţi visa cu ochii deschişi şi-au găsit aici o nouă casă.

Showroom-ul serveşte şi ca inspiraţie pentru eventuale amenajări, în spatele conceptului fiind arhitecta Eliza Yokina. Iar dacă nu apuci să ajungi pe Eminescu, poţi să te laşi inspirat de magazinul online Design&After de unde poţi să comanzi acele obiecte care să transforme casa într-un loc al hygge.  Brandurile pe care le vei găsi aici sunt Green Gate, Ib Laursen şi Maileg, alături de House Doctor, Bloomingville, Kreafunk, Nordal şi Hubsch. Şi, pentru prima oară în România, Nicolas Vahe. 

Găseşti inspiraţie de la Design&After şi în galeria noastră. 

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO