Căutare

Share this article

Ieri s-a deschis pentru prima dată în Rusia o expoziţie Coco Chanel, cu obiecte din colecţii private, la Muzeul Modei din Moscova. Timp de o lună Muzeul Modei din Moscova este are un aer parizian. Expoziţia „I love Chanel. Private Collections” s-a deschis pe 15 decembrie, iar publicul va avea ocazia să vadă peste 100 obiecte unicat, multe dintre ele aflate pentru prima dată într-o expoziţie: pălării realizate în primul atelier al lui Coco Chanel, bijuterii rare, cu sticlă Gripoix din anii 1920-1930, costume tweed, ţinute rare din colecţiile create în anii 60, jachete din anii 80-90 şi multe alte obiecte ce poartă amprenta celebrei creatoare.

Special pentru această expoziţie Coco Chanel la Moscova s-au re-creat câteva dintre lucrările sale revoluţionare, modele realizate după schiţele din reviste şi din imaginile de arhivă.

La deschiderea expoziţiei „I Love Chanel. Private Collections” au fost prezentate sticluţe de parfum din epocă, iar publicul a putut participa la o sesiune de „testing” exclusivistă a primei versiuni a parfumului Chanel No.5, realizat în 1921, parfum care a devenit cel mai bine vândut parfum din secolul 20.

„I Love Chanel. Private Collections”, expoziţie Coco Chanel, poate fi vizitată la Muzeul Modei din Moscova între 15 decembrie 2016 şi 22 ianuarie 2017.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO