Căutare

Share this article

Christian Bale a trebuit să slăbească enorm pentru a juca rolul insomniacului din ”The Machinist”; Renee Zellwegera luat în greutate pentru a intra în pielea adorabilei Bridget Jones, Brad Pitt a trebuit să dea jos din kilograme pentru a juca rolul lui Tyler Durden, din ”Fight Club”. Iar lista actorilor care au pierdut sau au luat în greutate special pentru un rol nu se opreşte aici: Charlize Theron a trebuit să facă acelaşi lucru pentru cel mai nou film al ei, ”Tully”, ce spune povestea unei mame suprasolicitate.

Deşi a mai trăit o astfel de experienţă pentru rolul ei din ”Monster”, care i-a adus Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, Theron recunoaşte că de data asta nu a mai fost la fel de simplu să ia în greutate iar apoi să dea jos 20 de kg.

Am vrut doar să simt ce a simţit această femeie şi cred că a fost o modalitate pentru mine să mă apropii de ea şi să intru în acea mentalitate….Da, pentru prima dată în viaţa mea, am mâncat atât de multe alimente procesate şi am băut atâta zahăr”, mărturisea ea de curând, în cadrul emisiunii Entertainment Tonight’s recunoscând că această experienţă a afectat-o mental.

Dacă la început a fost încântată de idee, simţindu-se ”ca un copil într-un magazin cu bomboane”, Charlize Theron a început uşor să alunece în depresie. ”După trei săptămâni, nu mai este distractiv”, spune actriţa amintinu-şi că trebuia să se trezească în miez de noapte pentru a mânca şi pentru a putea continua astfel să ia în greutate.

Iar asta nu a fost tot, actriţa spunând că ulterior a trebuie să scape de toate aceste kilograme, printr-un proces pe care l-a numit ”iad”. „Nu e nimic distractiv în legătură cu asta. A durat aproximativ un an şi jumătate. A fost o călătorie lungă, o călătorie foarte lungă„, a explicat ea recunoscând că vârsta şi-a spus şi ea cuvântul în toată această experienţă.
Filmul ”Tully” a avut premiera la Sundance Film Festival şi urmează să intre în cinematografe pe 4 mai.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO