fbpx

Căutare

Share this article

Voi, Millennials, sunteţi cei care investiţi foarte mult în fericirea individuală, împlinirea propriilor visuri, cariera, educaţia, stabilitatea financiară fiind câţiva din factorii care definesc, în viziunea voastră, acest măreţ ideal. Voi sunteţi cei care aveţi nevoie să deţineţi controlul asupra lucrurilor pentru a vă bucura, astfel, din plin de libertate. Sunteţi cei care vreţi cu tot dinadinsul să fiţi independenţi. Ori pentru unii ca voi, ideea unui business profitabil nu poate fi decât salutară. Iată mai jos câteva sugestii:

Health Coach
Poate părea exagerat, dar industria sănătăţii şi cea a frumuseţii sunt în plină expansiune, aşa că o bună înţelegere cu privire la activităţi în aer liber şi activităţi urbane ar putea fi transformată într-o afacere minunată pentru orice Millennial. Pentru că sunteţi foarte preocupaţi de sănătatea proprie, de ceea ce consumaţi, de felul în care trăiţi, aţi putea împărtăşi şi altora din arsenalul vostru de cunoştinţe pe această temă. Ar putea ieşi bani frumoşi dintr-un business de felul ăsta.

Fă-ţi un blog de travel
Una dintre cele mai potrivite idei de afaceri pentru Millennials este, fără doar şi poate, un blog de călătorie. Voi adoraţi să călătoriţi, să vă informaţi, să vedeţi cât mai multe locuri, să cunoaşteţi cât mai multe culturi, aşa că v-ar fi la îndemână să vă faceţi un blog cu recomandări de călătorie sau site-uri pe această temă. Nu e nevoie decât să postaţi fotografiile, experienţele şi clipurile video pentru a începe. Astfel, apar followers iar apoi tot felul de oportunităţi de câştig.

Agricultor ecologic
Această afacere vi s-ar potrivi mănuşă din moment ce vă preocupă ideea de a consuma alimente cât mai proaspete şi sănătoase. Puteţi transforma un spaţiu oarecare într-unul în care să creşteţi legumele organice şi chiar animale care să producă carne organică. Cererea de astfel de produse este din ce în ce mai mare, deci nu vedem de ce nu ar fi un business profitabil.

Fă aplicaţii pentru dispozitive inteligente
Pe măsură ce tehnologia devine din ce în ce mai accesibilă, nevoia de aplicaţii care să ne uşureze viaţa este în creştere. Aşadar, o bună idee de afaceri pentru voi, care aţi crescut în era digitală, este de a crea aplicaţii pentru dispozitive inteligente. Folosind locuri ca Zoho, aţi putea crea cu uşurinţă propria afacere, pe care s-o creşteţi apoi treptat.

Crează-ţi propriile produse
Pentru că sunteţi şi foarte creativi, v-aţi putea face propriile produse pe care să le vindeţi mai întâi în ţară, iar apoi în întreaga lume. De la obiecte create manual şi până la lucruri care ţin de mediul electronic, puteţi să faceţi ca afacerea să meargă ca pe roate (mai ales dacă folosiţi tehnologia potrivită pentru a vă comercializa mărfurile).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO