Căutare

Share this article

Vlăduț a fost diagnosticat cu neuroblastom și cu alte două tumori la plămâni. Vlăduț are doar șase ani.

Știu, sunt din nefericire, mulți copii diagnosticați astfel, unii mai mici, unii mai mari. Tresărim de fiecare dată când auzim o astfel de veste care este absolut tulburătoare. Este imposibil să nu încerci să te pui în locul părintelui respectiv, că doar și noi avem copii. Atunci când putem, ajutăm, atunci când nu, spunem Doamne ferește!, batem în lemn și trecem mai departe cu o urmă de tristețe sinceră pe față.

Vlăduț este copilul cel mic al lui Eli Ranetescu, iar când am aflat această veste teribilă la sfârșitul lunii noiembrie, am simțit o durere în piept, nu am spus doar un Doamne ferește! Eli, mama lui ne-a fost colegă mult timp, era unul dintre cei mai apreciați oameni de vânzări din media și este și acum. Am cunoscut-o când s-a întors din concediu de maternitate după ce a născut primul copil, am râs cu ea, am povestit și i-am pus mâna pe burtică când a rămas din nou însărcinată. Când am rămas însărcinată la rândul meu m-a încurajat și mi-a spus la ce să mă aștept ca mamă de doi băieți. Ea nu știa la ce avea să se aștepte. Ea m-a pregătit pe mine, fără să știe ce o pândește.

Acum ea are nevoie de ajutor și tot ce putem face este să punem mână de la mână, să dăm sfară în țară, să încercăm să adunăm bani pentru operația lui Vlăduț și să ne rugăm ca totul să meargă bine. Merită să meargă bine, merită să primească o șansă, la fel cum merită orice copil și orice părinte care trece prin așa ceva.

Este nevoie de 500.000 de dolari pentru o operație urgentă în Israel. Este o sumă uriașă, însă, dacă dăm fiecare câte puțin, vom reuși. S-au strâns deja, în numai câteva zile, 100.000 de euro. Putem!

De obicei scriu povești despre oameni, povești care emoționează și care ne inspiră. Îmi doresc să scriu povestea unui învingător, povestea lui Vlăduț, iar dacă împreună vom reuși, împreună vom scrie această poveste.

Vă mulțumesc!

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

Pentru detalii suplimentare despre evoluţia cazului: sorin.circiu@m.ro

Pentru donaţii, puteţi folosi şi site-ul https://gogetfunding.com/vladut/ 

Documentele medicale sunt disponibile aici

Documente medicale suplimentare sunt disponibile aici

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO