Around the World
În aşteptarea nunţii lui Meghan Markle cu Prinţul Harry, alegeţi nişte suveniruri!
Prinţul Harry şi fosta actrită Meghan Markle vor să invite la nunta lor 2.640 de membri din public.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Prinţul Harry şi fosta actrită Meghan Markle vor să invite la nunta lor 2.640 de membri din public.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

Prinţul Harry şi fosta actrită Meghan Markle vor să invite la nunta lor 2.640 de membri din public. Mă rog, nu chiar la nuntă, ci doar în curtea castelul Windsor, de unde aceştia pot privi cum viitorii soţi vor intra, în ziua de 19 mai, în Capela St. George, unde îşi vor uni destinele. „Cuplul a cerut ca oamenii aleşi să fie dintr-o gamă largă de medii şi vârste, inclusiv tineri care s-au dovedit lideri puternici şi cei care şi-au slujit comunităţile…din fiecare colţ al Regatului Unit„, a transmis un purtător de cuvânt al cuplului regal.

Aşa că, cei care nu se regăsesc într-una din categoriile mai sus amintite, se pot mulţumi cu informaţiile şi imaginile pe care le vor afla din presă în ziua nunţii celor doi sau cu suvenirurile cu tema nunţii cuplului regal, care se comercializează deja.

Linguri de lemn gravate cu chipurile lor, căni şi felicitări, cereale, semne de carte şi magneţi, chiar şi păpuşi reprezentându-i pe cei doi în haine de nuntă (unele amuzante, altele extrem de ridicole) – se regăsesc deja printre obiectele nenumărator magazine de suveniruri. Preţurile variază între 2,99 lire sterline (pentru un magnet), 4,99 lire sterline (pentru un breloc) şi 122 lire sterline (pentru o pereche de păpuşi).

Printre cei care se arată nerăbdători să sărbătorească momentul nunţii se numără şi companii de ceramică cunoscute precum William Edwards Home, care au creat o colecţie specială.

 

Around the World
Share this article