fbpx

Căutare

Share this article

Valentine’s Day pare să înnebunească o lume întreagă. Încă de acum o săptămână, feed-urile de Facebook, primele pagini ale presei internaţionale, în special a celei americane, erau toate pline cu sfaturi şi recomandări de Valentine’s Day. Cel mai căutat cuvânt pe Google zilele acestea este Valentine’s Day.

Cârcotaşii spun că este o sărbătoare împrumutată de care nu aveam nevoie căci „avem şi noi Dragobetele noastre”, o unealtă de marketing care îi face pe bieţii bărbaţi să mai scoată nişte bani din portofel şi îi pune în situaţii jenante de a fi romantici şi de a stoarce de la ei o brumă de creativitate cu ajutorul căreia să-şi declare dragostea într-un mod inedit faţă de iubitele lor. Dar nu se presupune că fac asta în fiecare zi? Cert este că, întrebaţi, mai mult ca sigur ar răspunde la unison că ar prefera să scape de această sărbătoare. Unele femei spun că nu dau nici o importanţă acestei sărbători, însă primesc bucuroase orice gest, orice atenţie amoroasă din partea partenerilor lor. Alte femei nici nu se gândesc la Valentine’s Day căci sunt sufocate de viaţa de familie, de copii, job şi multe alte activităţi zilnice şi dacă din întâmplare se gândesc la subiect, o fac cu nostalgia timpului trecut când se bucurau sincer de o floare primită în semn de iubire.

Una peste alta, Valentine’s Day pare că este peste tot azi. Atât am fost asaltată de acest cuvânt că încă de când m-am trezit am simţit dulcegăria zilei ce va avea să mă leşine până la final. La ştiri la TV se vorbea despre Valentine’s Day, la fel şi la radio, până şi la birou când am ajuns, în recepţia clădirii erau nişte baloane cu heliu în formă de inimioară. Dar ce se întâmplă dacă sunt singură de Valentine’s Day sau dacă chiar nu vreau să sărbătoresc această zi? Am făcut research pe internet şi am reuşit să formulez câteva sfaturi pentru cei ca mine, câteva idei pe care cu drag le-aş pune în practică, doar aşa, în ciuda Valentine’s Day.

1. Un maraton de filme sau de seriale de Valentine’s Day

Şi în nici un caz nu alege acele filme siropoase. Acelea sunt pentru romantici. Eu, spre exemplu, am chef să revăd American History X în seara asta, iar dacă va fi să aleg un serial, cred că este momentul să încep Black Mirror, căci de mult e pe listă şi cred că acesta e cel mai potrivit moment.

2. Shopping de Valentine’s Day

Pentru noi, femeile, oricând e o ocazie bună să facă shopping. Jur că nimic nu mă relaxează mai tare decât să cheltui banii pe haine, mai ales că e plin sezon de reduceri.

3. Varianta shopping pentru bărbaţi singuri de Valentine’s Day: hai la bere!

E puţin mai complicat de pus în practică căci prietenii tăi s-ar ăutea să fie nevoiţi să-şi petreacă acestă seară cu iubitele lor, dar unul, doi, sigur găseşti. Şi chiar dacă pub-urile şi barurile sunt pline de îndrăgostiţi, te vei simţi şi mai bine când vei vedea privirile celorlalţi bărbaţi tânjind după ceea ce faci tu. Ei nu au voie, doar e Valentine’s Day.

4. Go on Tinder!

Dacă chiar simţi că vrei să petreci timpul cu cineva, sunt singură că pe Tinder găseşti cu cine, repede şi sigur. Doar fi atentă/atent la câteva sfaturi. Le găseşti aici!

5. O petrecere anti Valentine’s Day!

Asta sună super bine. Deja văd o petrecere organizată pe fugă acasă la cineva, sau într-un club (sunt câteva deschise şi miercuri seara) cu shot-uri de tequila sau cuba libre. Deja îmi pare puţin rău că sunt căsătorită. Uneori tânjesc după astfel de idei.

6. Comandă-ţi ceva dulce!

Asta este preferata mea. Şi cea mai bună parte este că nu trebuie să împarţi cu NIMENI! Cofetăriile, restaurantele, braseriile şi ce mai vrei tu, toate se bat în oferte care mai de care mai dulci, mai aromate, mai cu fructe, mai cu ciocolată, mai cu frişcă, mai ăn formă de inimioară, de trandafir sau ursuleţ. Şi mai toate fac pachete de câte două: două ecleruri, două savarine, două pavlova, două, două, două, amândouă pentru tine. Aşa, în ciuda Valentine’s Day!

O glumă bună circula în redacţia noastră azi: Dar când e ziua despărţiţilor? Cineva a spus că e pe 30 februarie. Ce păcat! Cred că ar fi ieşit nişte super chefuri, iar şansele de a-ţi găsi perechea ar fi mai mari atunci decât de Valentine’s Day.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO