fbpx

Căutare

Share this article

Rochiile feminine vaporoase, imprimeurile cu flori şi influenţele anilor ’70 se numără printre hiturile sezonului cald. Stilul boho-chic este pe val mai mult ca oricând şi îşi face simţită prezenţa în majoritatea pieselor vestimentare din sezonul primăvară-vară 2016.

Stilul flower power
Dacă iubiţi imprimeurile florale şi croielile ample, cât mai graţioase şi seducătoare, ei bine acest stil vi se potriveşte ca o mănuşă.

Rochiile cu flori multicolore sunt nelipsite din propunerile în trend. Se potrivesc oriunde în timpul zilei, la business meetinguri, dar şi în cadrul unei cine în oraş.  De la rochiile clasice, elegante vă propunem să faceţi un pas înainte către un alt item de referinţă pentru stilul boho, salopeta. Devenită o piesă statement pentru acest sezon, salopeta s-a remarcat graţie croielii ample inspirate din stilul anilor ’70, care-i adaugă un aer boem, plin de farmec.

Definitorii pentru stilul boho sunt salopetele cu pantaloni largi si imprimeuri florale multicolore, care ne trimit inevitabil să visăm la vacanţă, mare şi mult soare!

Transparenţe dantelate

Stilul boho-chic este despre romantism, influenţe etnice folk şi libertatea de a încerca cele mai îndrăzneţe combinaţii. Rochiile lungi, dantelate şi cămăşile cu mâneci ample, conturează  de asemenea imaginea seducătoare a stilului boho.

Vă recomandăm rochiile lungi din dantelă sau croştate, combinate cu botine scurte şi neaparat o vestă ori o geantă cu franjuri. Întâmpinaţi sezonul cald cu ţinute de zi formate dintr-o cămaşă basic şi o pereche de blugi evazaţi.

Mai multă inspiraţie găsiţi în colecţia Dolce&Gabbana primăvară-vară 2016 din galeria foto. (Credit: Hepta)

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO