În interiorul poveștii triste din viața reală a artistei Nicki Minaj - LIFE.ro
Mergi la conținut

În interiorul poveștii triste din viața reală a artistei Nicki Minaj

Într-un interviu pentru Nightline, Nicki Minaj a recunoscut că se temea pentru viața mamei sale și că tatăl ei ar fi amenințat-o cu moartea.
Share this article

Nicki Minaj este în prezent cea mai bogată rapperiță care a trăit vreodată, cu o avere netă de 100 de milioane de dolari, potrivit HypeBeast. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă impresiona, gândiți-vă că a primit zece nominalizări la premiile Grammy. Minaj este în mod clar un superstar. Dar viața ei nu a fost întotdeauna plină de strălucire, farmec și glorie. Educația ei a fost dificilă și, în multe privințe, tragică, dar nu trebuie ignorată.

Părinții rapperiței au numit-o Onika Tanya Maraj când s-a născut în St. James, Port of Spain, Trinidad & Tobago, dar acum i se atribuie porecle precum Nicki Lewinski, Nicki the Harajuku Barbie, Nicki The Ninja, Roman, Trinidadian Dolly Parton, Barbie și Nicki Minaj, desigur (via IMbd). Artista a venit să locuiască în State în anii ’90, stabilindu-se în Queens, New York. Odată ce familia a ajuns în SUA, nu a fost chiar visul american.

Copilăria tristă a lui Nicki Minaj

Minaj a povestit pentru Rolling Stone: „Când am venit prima dată în America, mă duceam în camera mea și îngenuncheam la picioarele patului și mă rugam ca Dumnezeu să mă facă bogată pentru a putea avea grijă de mama mea. Pentru că întotdeauna am simțit că dacă aș avea grijă de mama mea, mama mea nu ar trebui să stea cu tatăl meu, iar el era cel care, la vremea respectivă, ne aducea durere. Nu-l voiam deloc în preajma noastră, așa că întotdeauna am simțit că a fi bogat va vindeca totul și asta m-a determinat mereu.”

Potrivit cântăreței, tatăl ei avea probleme cu drogurile și alcoolul și o abuza pe mama ei, le vindea obiectele pentru bani din droguri și, odată, chiar a dat foc casei lor în timp ce mama ei era încă înăuntru. Minaj a spus că polițiștii erau o constantă în jurul casei, iar ea a trăit într-o teamă permanentă pentru mama ei.

Nicki Minaj și-a iertat tatăl

Într-un interviu pentru Nightline, Minaj a recunoscut că se temea pentru viața mamei sale și că tatăl ei ar fi amenințat-o cu moartea. Când tatăl ei a aflat că ea a dezvăluit lumii întregi abuzurile lui, a fost distrus. Surse din familia Minaj susțin că poveștile lui Nicki sunt extrem de exagerate. Tatăl ei recunoaște că are tendințe spre accese de furie, dar insistă că nu a fost nici pe departe atât de rău pe cât și-a amintit artista în interviul acordat postului Nightline (via TMZ). Oricum ar fi, vedeta spune că de atunci și-a iertat tatăl, iar tatăl ei insistă că o iubește acum la fel de mult ca întotdeauna.

Nicki Minaj se vindecă

Minaj s-a vindecat enorm din copilărie datorită simțului ei de independență și a busolei morale puternice. Ea le spune adesea fanilor „cunoașteți-vă valoarea” (via Goalcast). Aveți nevoie de dovezi? Minaj scrie pe Twitter mesaje de genul acesta: „Cunoaște-ți valoarea. Am fost cerută în căsătorie de 3 ori; am fost rugată de 4 iubiți să port copilul lor. A fi abuzată emoțional, mental sau fizic doar pentru a schița un zâmbet fals, a arăta un inel nu înseamnă fericire. Să fii înșelată, umilită, denigrată… pentru?”.

Cu siguranță este nevoie de o persoană specială pentru a-și împărtăși trauma, pentru a crește din ea și apoi pentru a-i ridica pe alții. Tuturor ne-ar prinde bine un pic mai multă independență și respect de sine! Din fericire, superstaruri precum Minaj arată că, indiferent de trecutul tău, există întotdeauna spațiu pentru a te iubi.

Nicki Minaj are obiective majore

Într-un interviu acordat în 2011 pentru NY Daily News, Minaj a declarat că înainte de a avea marea ei șansă „îmi tot trânteau ușile în nas, simțeam că nimic nu merge. Mă mutasem singură, iar eu mă gândeam că va trebui să mă întorc acasă. A fost o fundătură după alta. La un moment dat, m-am întrebat: „Ce s-ar întâmpla dacă nu m-aș mai trezi?”. Așa mă simțeam. Ca și cum poate ar trebui să-mi iau viața?”.

Unele uși au început să se deschidă pentru cântăreață atunci când a obținut concerte de back-up cântând pentru rapperi locali din New York (prin Republic Records). La scurt timp după aceea, a început să scrie propriile cântece. CEO-ul Dirty Money, Fendi, a dat peste pagina de Myspace a rapperiței și a semnat cu ea. După aceea, ușile au început să se deschidă. Minaj a colaborat la o serie de proiecte cu Lil Wayne, iar în 2010 și-a lansat primul single „Massive Attack”. Doar câteva luni mai târziu, a câștigat premiul pentru cea mai bună artistă hip-hop la premiile BET. Succesele au continuat să vină, iar de atunci vedeta a crescut exponențial.

Ea are o perspectivă mult mai însorită asupra vieții în aceste zile, pentru că reușește. Minaj a avut vise mari nu cu mult timp în urmă, iar aceste vise continuă să devină realitate. Pentru embleme feminine puternice precum Nicki Minaj!

Citește și: Viața lui Travis Scott, rapperul crescut în puf, fără să-i lipsească nimic, ajuns regele haosului

Foto: Depositphotos

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora