fbpx

Căutare

Share this article

Împătimiţii de muzică aşteaptă de multă vreme această veste. Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, este disponibil de astăzi şi pentru utilizatorii din România.

Comunitate Spotify numără peste 159 de milioane de membri şi oferă utilizatorilor peste 35 de milioane de melodii. Utilizatorii Spotify au la dispoziţie atât o versiune gratuită, susţinută prin publicitate, cât şi o versiune premium, pe bază de abonament (4.99 euro pe lună).

În contul Spotify poţi căuta şi alcătui playlist-uri sau poţi distribui melodii către prieteni. Versiunea disponibilă pentru România dispune atât de albume şi piese locale, cât şi internaţionale.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea foarte avansată. Serviciul permite utilizatorilor să caute/găsească muzica preferată, şi să descopere noi piese şi artişti, în baza preferinţelor setate şi a modului în care obişnuiesc să asculte muzică.

Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, acesta trece prin etapa „Taste Onboarding”, prin care Spotify poate să „ghicească” muzica pe care acesta o apreciază.

Căutarea personalizată include opţiunile Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly.

Odată cu intrarea pe piaţa din România, Spotify va fi disponibil în 65 de pieţe din întreaga lume. Aplicaţia este disponibilă pe Google Play, App Store şi spotify.com.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO