Influenţe victoriene în moda verii 2016 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Influenţele epocii victoriene se numără printre tendinţele principale dedicate sezonului primăvară-vară 2016. Detalii romantice precum gulere cu volane, broderii, dantele şi materiale diafane îmbracă ţinutele acestei veri într-o notă aparte, plină de romatism şi delicateţe.
Piesele esenţiale pentru acest sezon aduc în atenţie farmecul anilor trecuţi, armonizat perfect cu stilul modern, contemportan.


Cămăşile cu guler în stil victorian
Au revenit în atenţie modelele de cămăşi cu gulere împodobite cu volane, extrem de frumoase şi de elegante. Se poartă culorile deschise, pastelate, dar şi cele cu imprimeu floral. Cămăşile cu guler victorian sunt alegerea ideala pentru o ţinută de zi, dar se potrivesc şi ţinutelor de seară.
În timpul zilei vă recomandăm să le purtaţi cu blugi evazaţi, skinny jeans ori pantaloni uni. Seara ar fi ideal sa vă jucaţi cu contrastele pentru a crea un look de efect. Combinaţi o cămaşă simplă cu o pereche de pantaloni cu imprimeu sau cu o fustă peste genunchi. Adăugaţi o pereche de pantofi stiletto şi aţi obţinut un outfit impresionant, care atrage privirile.


Bluzele cu mâneci ample
Boeme şi romantice, topurile cu mâneci ample completează de asemenea ţinutele de inspiraţie victoriană. Acestea au făcut furori în prezentările Roberto Cavalli, Giles sau Alberta Ferretti şi se anunţă a fi un mare hit pentru sezonul curent.
Se poartă bluzele albe, nude confecţionate din in, dar şi suprapunerile alb-negru care adaugă un plus de notorietate şi stil. Mânecile ample sunt elementul surpriză al sezonului cald, însă conturează atât de frumos ţinutele pline de feminintate.
Sunt pe cât de elegante, pe atât de versatile şi pot fi asortate chiar şi unei ţinute de zi, smart business. Seara sunt deliciul evenimentelor de tip cocktail şi vă recomandăm combinaţiile all black, cu inserţii de dantelă sau volane.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO