fbpx

Căutare

Share this article

Deşi au acces la tratamente dermatologice inovatoare şi exclusiviste, iar produsele pe care le folosesc pentru îngrijire sunt dintre cele mai apreciate şi poate chiar dintre cele mai scumpe din lume, multe celebrităţi adoră şi ingredientele naturale, precum uleiurile vegetale, fructele sau legumele bogate în vitamine. Şi fiindcă sunt la îndemâna oricui, ce-ar fi să le testezi şi tu? Eşti gata să încerci ritual de înfrumuseţare demn de un star de la Hollywood?

Zahăr pentru piele fină

Deşi gomajul cu particule abrazive neregulate nu este recomandat pentru ten, fiindcă poate cauza leziuni ce lasă pielea vulnerabilă în faţa inflamaţiei, acesta este în regulă dacă optezi pentru un scrub cu microgranule. E un adevărat trend să foloseşti produse naturale pentru înfrumuseţare, iar vedetele sunt primele care adoră să se laude cu reţetele sale. De exemplu, Gigi Hadid a povestit în repetate rânduri că adoră să utilizeze zahăr combinat cu un ulei vegetal pentru a-şi păstra buzele catifelate iar Kim Kardashian se laudă că amestecă zahăr fin cu gelul său obişnuit de duş pentru a obţine un gomaj corporal care să stimuleze circulaţia şi să îndepărteze celulele moarte. Pe de altă parte, Halle Berry preferă să utilizeze zaţ de cafea amestecat cu o loţiune de corp. În timp ce Cate Blanchett îşi prepară scrubul preferat amestecând ulei de măsline sau macadamia cu suc de grepfrut şi sare de mare.

Foto: Hepta

Uleiul vegetal, secretul frumuseţii

De la Khloé Kardashian până la modelele Victoria’s Secret, precum Miranda Kerr, Candice Swanepoel sau Lily Aldridge, adoră să folosească ulei de cocos pentru hidratarea pielii şi a părului. Mai mult Miranda afirmă că, din când în când, alege să îşi clătească părul cu oţet de mere, pentru extra strălucire. Tot Miranda Kerr adoră şi promoveză uleiul de măceşe/ rosehip oil, motivând că poate fi folosit pentru o mulţime de ritualuri de înfrumuseţare. De la hidratarea tenului, a zonelor uscate (precum tălpi, coate, buze etc.), la demachiant, tratament post epilat, ori remediu pentru unghii fragile. Şi ca tratament facial poţi să utilizezi uleiul vegetal, amestecându-l cu un strop de miere manuka, aşa cum face Gwyneth Paltrow.

Măşti cu fructe şi legume

Kim Kardashian şi Victoria Beckham adoră avocado, nu doar că aleg să consume acest fruct dar îl utilizează şi pentru înfrumuseţare, adăugându-l în măşti faciale. Chiar şi Jessica Biel este fan avocado, în timp ce Katy Perry prefer să mixeze albuş de ou cu ulei de migdale pentru un efect de fermitate.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO