fbpx

Căutare

Share this article

INNA lansează „Me Gusta” (Îmi place), piesă pe care a compus-o integral în limba spaniolă, şi care este produsă de David Ciente, producătorul unor hituri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta” sau „Dale Papi”.

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti şi în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat până acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”,  DoP Marius Apopei („Ruleta”) şi John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (ţinute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair).

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop”, „Ruleta” şi „Caliente”.

„Me Gusta” este prima piesă de pe albumul în limba spaniolă pe care INNA îl va lansa anul acesta. Piesa, lansată pe 13 februarie 2018, are peste 350 de mii de vizualizări pe YouTube, la mai puţin de 24 de ore de la publicare.

„Sunt bucuroasă că am lansat Me Gusta, o piesă foarte aşteptată de fanii mei pe care am compus-o şi am făcut o super echipă cu David Ciente. Sper să vă placă şi să vă facă să dansaţi”, a spus INNA.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelaşi nume, dar şi „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum şi piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”.

Până acum, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” şi „INNA”, precum şi EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, “„Diggy Down”, iar colaborările cu artişti de top din industria muzicală internaţională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziţia de artist de succes.

Citiţi şi:

INNA: „Mă simt eu însămi un copil şi nu cred că aş putea să am acum un copil“

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO