fbpx

Căutare

Share this article

Ești pasionat de make-up? Te visezi mereu cu ruxacul în spinare, călătorind prin toate colțurile lumii? Atunci, poate ar trebui să încerci colecția Artistry Studio, o linie de beauty dedicată trendsetterilor urbani care celebrează pasiunea pentru make-up și frumusețe. A fost creată cu gândul la principala pasiune a celor din generatia „millenials”: călătoriile și își ia inspirația din cele mai interesante orașe ale lumii și stilurile de viață ce le caracterizează. Prima oprire, în 2018, a fost New York, cu o capsulă de beauty ce a reunit luminile sclipitoare, culorile și distracția caracteristică metropolei americane.

În 2019 Artistry Studio™ își continuă călătoria și lansează Parisian Style Edition, o nouă colecție capsulă de make-up și produse de baie inspirată de culorile, arta, moda și stilul de viață al celui mai chic oraș al lumii – Paris. Colecția conține o linie de make-up în ediție limitată, ce va inspira passionistele din întreaga lume să își creeze un look glam parizian, dar și o serie de produse speciale de baie și corp, perfecte pentru momentele de răsfăț.

Despre Artistry Studio cu Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia

“Artistry se afla in top 10 branduri cosmetice de lux din întreaga lume, iar Artistry Studio vine să completeze această poveste de succes, punându-ne și “pe harta” specialiștilor în  make-up. După ce le-am câștigat inima cu Artistry Studio™ New York Edition, ne face plăcere să oferim femeilor din România o nouă experiență chic & glam. Colecția Parisian Style Edition este inspirată de elementele iconice, precum și de drama și romantismul Parisului si oferă produse de make-up în culori moderne și produse de lux pentru baie și corp. Artistry Studio nu este doar o colecție dedicată pasionatelor de frumusețe, ci și o oportunitate de a obtine venituri suplimentare sau de a se bucura de o  experienta antreprenoriala, pentru cei care doresc acest lucru”, declară Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia.

Artistry Studio

Ambalajul colecției este realizat exclusiv pentru Artistry Studio de către artista franceză Adolie Day

Inspirată de basme și personaje de poveste, aceasta a imprimat farmecul parizian fiecărui ambalaj al produselor din noua colecție. Denumirea fiecărui produs este inspirată de locuri sau produse iconice din orașul luminilor.

Produsele premium Amway, Artistry Studio™,  vor fi disponibile începând cu luna martie 2019. #ArtistryStudio #passionista #WearItShareIt

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO