Întinerirea celulelor printr-o nouă metodă de la La Prairie - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă suferi de insomnie cronică, de obezitate, o infecţie virală, sau vrei să te simţi mai bine după chimio sau radio terapie, Clinique La Prairie din Elveţia este soluţia. Mai bine zis, Terapia CLP Extract la care au apelat Margaret Thatcher, Mick Jagger, Papa Piu al XII-lea şi multe alte personalităţi în cei aproape 100 de ani de când a fost inventată.

Cercetările în domeniul întineririi celulelor au atins pionieratul în 1920 când Dr. Paul Niehans a descoperit CLP. Formula acestui extract a rămas secretă, însă se spune că este menit să reducă diviziunea celulară, să întărească sistemul imunitar şi să încetinească procesul de îmbătrânire.

În anii ce au urmat descoperirii acestui „elixir al tinereţii” disponibil oricui şi-l putea permite, CLP a condus la evoluţia clinicii într-un medi-spa vizitat de cele mai faimoase personalităţi din lume.

Clinique La Prairie este situată în apropierea lacului Geneva, este o clinică extrem de luxoasă, foarte costisitoare dar orientată în special către rezultatele pozitive ale tratamentelor.

A fost renovată în urmă cu aproximativ 7 ani şi a devenit nou Le Château spa ce oferă o întreagă gamă de „beautymed” (o combinaţie de tratamente pentru sănătate şi frumuseţe) precum terapii anti celulită, terapii tailandeze, tratamente anti îmbătrânire şi ayurvedice. De exemplu poţi alege un program de şase zile pentru a te trata de retenţie de apă în organism, celulită, insomnie cronică sau probleme circulatorii.

Primul pas este cazarea în hotelul clinicii care este unul extrem de luxos şi pune la dispoziţie restaurantul propriu unde se consumă doar alimente bio, organice. Apoi, eşti trecut printr-o serie de analize ce presupun teste de sânge, de urină, măsurători, ecografii sau chiar testul computerului tomograf pentru a depista cu exactitate cauza problemei de sănătate şi pentru a se asigura că organismul nu va respinge tratamentul. Pasul următor este „începerea tratamentului”.

Iar tratamentul presupune un număr de injecţii cu CLP Extract, număr stabilit de specialişti în funcţie de nevoia fiecărui pacient. Între injecţii care se administrează câte două două la câteva zile poţi beneficia de o mulţime de tratamente de înfrumuseţare, Îţi poţi petrece timpul la piscina terapeutică, poţi merge la cursuri de aqua gym sau stretching sau poţi, pur şi simplu să faci plimbări lungi în zonă şi să te bucuri de peisajul extraordinar de frumos.

CLP Extract Therapy foloseşte extractul de celule vii ce provin de la embrionii oilor despre care se spune că au un număr mare de beneficii anti îmbătrânire, inclusiv întărirea sistemului imunitar şi contribuirea la întârzierea debutului bolilor degenerative. Există dovezi că poate ajuta la o mai bună toleranţă a chimio şi radio terapiilor.

Pentru patru nopţi la Clinique La Prairie, preţul porneşte de la 7.700 euro iar acest cost include cazarea şi tratamentele. Dacă vrei să optezi pentru programul de întinerire, poţi merge cu partenerul/partenera şi beneficiaţi de un pachet special pentru cazare şi tratamente, pachet ce porneşte de la 17.500 euro.

Detalii pe laprairie.ch

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO