fbpx

Căutare

Share this article

Dacă eşti tentat să aflii ce se ascunde în culisele entertainment-ului, Global Entertainment, cea mai mare platformă de artişti şi influenceri din România, are o veste bună pentru tine: primul program de internship din domeniul entertainment-ului şi talent management-ului din România. Startul înscrierilor a fost deja dat (internship.weglobal.ro), aşa că ai şansa perfectă de a pătrunde în tainele industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producţie audio-video şi administrarea drepturilor de autor.

Aceste cursuri plătite se vor desfăşura pe parcursul a trei luni şi au scopul de a-i familiariza pe cei interesaţi cu tendinţele tehnologice importante pentru succesul în era digitală şi trendurile acestor industrii. Nu contează ce studii sau specializări ai, trebuie doar să fi împlinit 18 ani şi să fii entuziast pentru că, aşa cum spun reprezentanţii Global, ”entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conţinutului care devine viral şi al producţiilor revoluţionare din domeniul audiovizualului”.

Foto: weglobal.ro

Creativity & Content Creation, Marketing & Sales şi Legal & Business Affairs sunt cele trei module puse la dispoziţie de acest program din care candidaţii vor selecta doar unul. În urma unui proces de selecţie (online şi offline), candidaţii selectaţi vor studia pe baza modulului ales la sediul Global.

”Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piaţa din România, le oferim tinerilor şansa să-şi perfecţioneze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabileşte trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente şi influencer marketing, spune Olga Juverdeanu, General Manager Global, încurajându-i pe entuziaşti să ia parte la acestă unică experienţă.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO