fbpx

Căutare

Share this article

Mult-doritul Apple iPhone 7 a devenit şi mai râvnit graţie unei carcase din fibră de carbon lucrate manual. Această customizare în ediţie limitată, care include un finisaj „rough”, denumit meteorit, este realizată de fabricantul elveţian de bunuri de lux Golden Dreams. Şi nu este una ieftină. Costă 14.850 de euro, adică are un preţ de 20 de ori mai mare decât al modelului standard.

Foto: Hepta

Firma din Geneva spune că iPhone 7 Carbon Concept Edition este primul smartphone din lume cu o carcasă complet din carbon realizată în întregime dintr-un bloc de fibră de carbon. Acest lucru îl face extrem de uşor şi de rezistent datorită materialului „spaţial” care îşi găseşte din ce în ce mai rapid locul în diverse produse de lifestyle. GD Carbon Concept Edition, fabricat doar în 77 de exemplare, nu este doar cel mai rezistent şi mai uşor iPhone realizat vreodată, dar şi arată incredibil datorită aspectului de meteorit al carbonului după prelucrare.

Un purtător de cuvânt al producătorului a declarat că „acest material face iPhone-ul extrem de rezistent la zgârieturi şi aproape imposibil de spart“. Deci, dacă aveţi tendinţa să vă scăpaţi iPhone-ul, s-ar putea ca acest telefon să-şi merite banii.

Carcasa foloseşte fibră de carbon de aceeaşi calitate ca cea folosită pentru şasiurile maşinilor de Formula 1 şi a bărcilor care participă la America’s Cup.

Foto: Hepta

Compania din Geneva a investit peste doi ani în studii şi cercetări pentru a realiza un iPhone dintr-un bloc solid de carbon, iar produsul are deja un succes uriaş în rândul clienţilor VIP, mai ales că îndeplineşte standardele de exclusivism, rezistenţă şi frumuseţe. Trebuie să ştiţi că acest telefon vine deja „echipat” cu serviciul Golden Dreams Concierge, care oferă servicii înalte de lifestyle management. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO