fbpx

Căutare

Share this article

La cei 16 ani, Iris Law, fiica actorilor Jude Law şi Sadie Frost, a devenit imaginea colecţiei de farduri „Essentials” de la Burberry, unul dintre cele mai puternice branduri de fashion din lume. Este, în fond, a doua colaborare a fotomodelului cu casa de modă britanică, după campania Burberry Beauty din luna ianuarie, unde Iris făcea reclamă la Liquid Lip Velvet.

„Essentials. Tot ce îţi trebuie pentru o strălucire fără efort!”, este unul din mesajele campaniei Burberry pentru colecţia „Essentials” (ce cuprinde farduri de pleoape şi obraz, creioane contur pentru buze, fond de ten, pudre etc.), în care hipnotica Iris apare zâmbind, pozând, aranjându-se. O serie de poze au fost postate deja pe pagina de Instagram a casei de modă Burberry reliefând tenul strălucitor al frumoasei britanice.

Foto: Twitter

Deşi nu a fost visul ei să devină fotomodel – „Nu m-am gândit niciodată cu adevărat să devin fotomodel”, mărturisea ea la un moment dat -, nu este de mirare că Iris Law a ajuns în lumea modelingului, dacă ne gândim că în familie există destule antecedente legate de acest aspect: mama ei, Sadie Frost, nu este doar actriţă, ci şi creatoare de modă; naşa ei, Kate Moss, este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume; fratele său, Rafferty, cochetează şi el cu lumea modei având deja colaborări cu branduri precum Dolce & Gabbana sau Hugo Boss.

Foto: Instagram

De altfel, Iris Law este curtată şi de alte case de modă, Chanel – unde au strălucit Kate Moss, Claudia Schiffer, Linda Evangelista sau Cara Delevingne – fiind, se pare, un alt brand cu care fotomodelul ar fi semnat deja un contract (conform Daily Mail).

Foto: Instragram
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO