Iutta aniversează 5 ani şi te invită la lansarea colecţiei Dor Regal - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De câte ori ţi s-a întâmplat să întorci privirea pe stradă după o pereche de pantofi sau o geantă din piele cu un design folk contemporan? Mi mi s-a întâmplat şi târziu am aflat că acest accesorii, podoabe de artă le-aş numi, sunt creaţii ale brandului Iutta. Creaţiile sunt inspirate din cultura tradiţională şi credinţe străvechi, traduse într-o manieră personală, exclusivă. Colecţiile capătă viaţă prin devotamentul şi pasiunea investite în fiecare produs, calităţi sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele au devenit elemente distinctive în industria creativă.

Cine este Iutta şi care e povestea? Pentru cine nu o ştie, o poate afla la sărbătorirea a 5 ani de brodat poveşti autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marţi 17 aprilie, începând cu ora 19:00.

Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin lansarea unei noi colecţii care omagiază începuturile sale: genţi, pantofi şi accesorii cu motive baroque – Dor Regal.

Cei care au fost alături de Iutta încă din prima zi îşi vor reaminti cu drag de prima colecţie Spirit Eflorescent, prezentă şi ea la eveniment. Aceasta a fost inspirată din arhitectura veche şi straie populare, care au fost transpuse prin tăieturi în piele sau sculpturi în lemn de nuc. Ceea ce face colecţia atât de specială este faptul că ea a fost lucrată de fondatorul şi designerul Nicoleta alături de tatăl său, sculptor. Ea s-a inspirat din vechi schiţe pe care le-a transformat în elemente distinctive în designul fiecărei piese.

Dor Regal, cu ale sale motive baroque, trasează o primă etapă a evoluţiei Iutta şi conţine simboluri ale renaşterii brandului, iar fantezia şi sensibilitatea artistică a detaliilor provoacă emoţii prin seducţia simţurilor. Ele se vor regăsi brodate pe genţi, pantofi şi accesorii care introduc diversitate şi culoare în lumea purtătoarelor de dor.

În cadrul serii  se vor rememora momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpă, iar invitaţii vor degusta vin servit de un maestru somelier şi se vor bucura de o serie limitată de accesorii cu motivele îndrăgite Iutta, ce vor fi oferite spre a fi purtate cu mândrie în an centenar.

“Sunt extrem de bucuroasă şi recunoscătoare pentru aceşti 5 ani cu Iutta. Deşi atunci când am decis să-mi urmez visul am ştiut clar că asta am de făcut, lucrurile s-au aşezat mult mai frumos decât puteam eu să-mi închipui. Avem alături echipă frumoasă şi o comunitate strânsă, care ne poartă dorurile peste tot în lume şi dorim să celebrăm împreună acest moment special.”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta. 

Pentru a putea participa la eveniment, trimite un email la adresa olivia@iutta.com cu subiectul „RSVP life.ro”.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO