Jake Gyllenhaal, adorabil în rolul de tătic - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Actorul Jake Gyllenhaal are un copil împreună cu modelul de culoare Liya Kebede…. în videoclipul celei mai noi campanii Calvin Klein, ce promovează parfumul “Eternity”. Cei doi îi citesc micuţului, abia şoptit, o poezie de E.E. Cummings, în timp ce se joacă ce el folosind gesturi tandre şi privindu-l cu un soi de profunzime ce ne aminteşte că eternitatea stă în secunda pe care o trăim.

Imagini alb-negru ne scot dintr-ale noastre purtându-ne într-o lume a tandreţurilor şi a vorbelor cu sens, a iubirii intense şi a răsfăţului.

Nici un ritm muzical, nici un strop de culoare, doar calm şi bucurie străbat videoclipul realizat de Cary Fukunaga, regizorul unor filme precum “Beasts of No Nation”, care reuşeşte să creeze aici imaginea unei familii perfecte şi să transmită ideea de iubire, devotement, intimitate.

Gyllenhaal, care are 36 de ani şi pe care-l ştii din filme ca „Zodiac” sau „Prince of Persia: The Sands of Time, şi-a exprimat anterior dorinţa de a avea copii, descriidu-se drept un adevărat purist căruia îi plac lucrurile simple: familie, prieteni, un sandwich cu brânză la grătar.

Videoclipul “Eternity”, unul dintre puţinele care arată ca o felie de viaţă, iar nu ca o reclamă la un parfum, conturează foarte bine această imagine a actorului, despre care credem că va fi minunat atunci când va deveni, pe bune, tătic.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO