fbpx

Căutare

Share this article

Zilele trecute faimosul cântăreț Jason Derulo a fost implicat într-un scandal ce a fost povestit pe toate rețelele de socializare și în toată presa americană. A sărit la bătaie când un fan l-a confundat cu alt cântăreț R&B, Usher.

Jason Derulo a dat dovadă de toleranță zero atunci când a fost confundat cu un alt superstar al muzicii R&B. Atât de tare s-a atacat încât a sărit la bătaie și a agresat doi indivizi la un hotel din Las Vegas pentru că l-au numit… Usher.

Surse din forțele de ordine au declarat pentru presă că polițiștii au fost chemați la hotelul ARIA în primele ore ale dimineții, după ce Derulo a început să împartă pumni celor doi bărbați.

Martorii oculari spun că Derulo și unul dintre bărbați treceau unul pe lângă celălalt pe o scară rulantă când tipul vrând parcă să-l enerveze pe Derulo a strigat: „Hei, Usher!” Atunci Jason Derulo s-a supărat și l-a lovit drept în față, aruncându-l la podea.

Jason Derulo își iese din minți și provoacă un mare scandal

Nu s-a terminat aici… Jason Derulo se presupune că l-a pălmuit și pe al doilea tip câteva momente mai târziu, iar securitatea a trebuit să intervină pentru a sparge conflictul. Poți urmări o parte a luptei de orgolii în videoclipul de mai jos.

Chiar dacă Jason Derulo era însoțit de un tip mare, poate garda lui de corp… a uitat de acest aspect și s-a implicat direct în bătaie.

După altercație, victimele nu au dorit să facă plângere oficială, însă nu este niciodată prea târziu. Conform legii americane, au la dispoziție un an de zile pentru a-i înainta un proces lui Jason Derulo, acuzându-l de vătămare corporală.

Chiar și așa, reprezentanții hotelului din Las Vegas au emis pe numele lui Jason Derulo un ordin de restricție și l-au rugat să părăsească imediat proprietatea.

Cei doi bărbați nu au avut nevoie de spitalizare, deși martorii de la fața locului au povestit că rănile lor sângerau. Până acum nici un reprezentant al cântărețului nu a făcut nici o declarație oficială. Însă reacția fanilor nu a întârziat să apară. Canalele de social media s-au umplut cu MM-uri ce-l ridiculizează pe Derulo.


Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO