Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour: „Există un călător pentru orice vacanţă şi o destinaţie pentru orice călător” (2) - LIFE.ro

Căutare

Share this article
Despre cele mai trendy destinaţii de vacanţă şi despre plăcerea golfului am stat de vorbă cu Javier Garcia del Valle, directorul Happy Tour, cea mai mare agenţie de turism din România. 
 
Vă place să jucaţi golf. Ce oferă acest sport unui businessman în opinia dumneavoastră?
Golful este un sport care poate fi practicat de orice persoană, indiferent de vârstă sau abilităţi şi, cu toate acestea, oferă posibilitatea competiţiei. E un sport care îţi lasă timp să stai de vorbă pentru că timpul pe care îl petreci lovind realmente mingea este foarte limitat în toată întinderea partidei şi este, aşa cum spun mulţi, un test al caracterului. Dacă priveşti din perspectiva business-ului, golful îţi va arăta cum este de fapt partenerul tău de joc. Ca să nu mai menţionăm că în vreme ce eşti în competiţie cu alţii, eşti în acelaşi timp în competiţie cu tine. Eşti tu împotriva  terenului şi a circumstanţelor, ca şi în business. Golful este un sport în care onestitatea este esenţială. Poţi cu uşurinţă să muţi mingea când nimeni nu se uită, dar este absolut inacceptabil… ca şi în business. 
 
Care este destinaţia dumneavoastră favorită pentru golf?
Aceasta e o întrebare uşoară. Costa del Sol, cunoscută şi drept Costa del Golf, are 70 de terenuri de golf. Soarele, plajele, peisajul minunat, oamenii şi mâncarea, în general, fac din Costa del Sol destinaţia perfectă pentru golf. A fost prea evident că sunt din Malaga?
Care este cel mai îndrăgit echipament pentru golf? De unde l-aţi cumpărat?
De fapt, nu le-am cumpărat (pentru că sunt două, iată). Crosele mele de golf care sunt cadou de la soţia mea şi un ceas cu GPS, alt cadou, de data aceasta de la un bun prieten. 
 
Care este brandul dumneavoastră favorit când vine vorba de echipament de golf?
Când vine vorba de echipament, as zice probabil, Taylor Made, dar în funcţie de caracteristici un brand este mai specializat decât altul. Să spunem că nu sunt chiar atât de loial unui anume brand. 
 
Ce înseamnă pentru dumneavoastră „fine living”?
„Fine living” înseamnă să poţi petrece timp de calitate cu oamenii pe care îi iubeşti, făcând ceea ce îţi place. În cazul meu, să călătoresc cu familia şi/sau prietenii într-o vacanţă de golf către o destinaţie necunoscută unde să ne putem bucura şi de plajă, mâncare şi un pahar de vin bun poate trece cu uşurinţă drept definiţie pentru „fine living”. 
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO