Jennifer Aniston trece pe Netflix - LIFE.ro

Căutare

Share this article

În ultima vreme auzim cam des numele lui Jennifer Aniston. Semn că actriţa este din nou pe val. Cea mai recentă veste din lumea filmului ne oferă câteva indicii despre proiectele sale curente.

Jennifer a semnat, se pare, un contract cu Netflix pentru o producţie originală în care va juca alături de Adam Sandler. Actorul este la a 5-a sa colaborare cu Netflix. L-am putut vedea în 2011 în comedia romantică „Just Go With It”.

Aşa  cum precizează revista Variety, noul film în care o vom putea vedea pe Aniston se numeşte „Murder Mystery”. Scenariul filmului urmăreşte povestea unui poliţist din New York (Sandler) şi a soţiei sale (Jennifer Aniston), care devin brusc suspecţi în cazul uciderii unui miliardar aflat în vacanţă în Europa.

Ştirea legată de noua producţie Netflix face parte din strategia pe care compania şi-a asumat-o în ultima vreme: aceea de a face „o cotitură” către filmele originale, producţii proprii. Mai mult de atât, Netflix a anunţat că are un plan ambiţios – de a produce 80 de filme originale în 2018.

Aşa cum vă spuneam şi la început, planurile lui Jennifer Aniston nu se opresc aici. Actriţa nu va putea fi văzută doar pe Netflix, încă de vara trecută a anunţat că va lucra la o nouă serie tv (pentru Apple TV), în care o va avea ca parteneră pe Reese Witherspoon. Scenariul seriei porneşte de la cartea lui Brian Stelter – „Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV”. Serialul în care le vom putea vedea pe cele două este o dramă care îşi va canaliza atenţia pe povestea din spatele camerelor de luat vederi, pe viaţa din studiourile unui matinal de televiziune. Ştim deja că au fost deja comandate 20 de episoade ale acestei serii! Vom sta cu ochii pe TV!

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO