fbpx

Căutare

Share this article
Brandul Jessica Cosmetics este unul renumit prin filosofia sa unică privind îmbunătăţirea stării de sănătate a unghiei. Relansarea Jessica Cosmetics sub distribuţia Professional Brands Marketing & Distribution este marcată de introducerea noii colecţii de lacuri de unghii pentru sezonul de primăvară-vară.
 
Inspirată de cultura pop, noua colecţie Pop Couture face culoarea abordabilă şi amuzantă deopotrivă. 
„Femeia actuală alege ce este mai bun de pe podiumurile de modă. Inspiraţia fashion coboară în viaţa de zi cu zi, pentru ca fiecare dintre noi să o putem adapta cotidianului şi stilului personal”, spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics International. „Colecţia Pop Couture este o explozie de culoare şi personalitate pentru unghii, astfel încât fiecare femeie să arate ca şi cum a coborât de pe un podium de modă”.
 
Colecţia reuneşte şase nuanţe: Runway Ready – roşu vibrant, Strike a Pose – turcoaz, IT GIRL – lavandă şi Glam Squad – fucsia îndrăzneaţă
 
Jessica Vartoughian este de origine română. Este interesant faptul că ea, alături de Anastasia Soare, au cucerit lumea prin produsele şi profesionalismul lor. Jessica Vartoughian a plecat din România în 1962 şi s-a angajat manichiuristă într-un salon din Beverly Hills. De acolo a început împlinirea visului american.
 
Momentul ei de graţie este legat de o actriţă celebră în anii ´60, Lucille Balle. Aceasta, aflată la apogeul carierei sale cu serialul de televiziune „I Love Lucy”, s-a oprit într-o zi la salonul unde lucra Jessica şi a rugat-o să îi facă unghiile. Şi acesta a fost declicul succesului.
Pentru că atunci Jessica a avut – cum îi place enorm să spună – „audiţia vieţii ei”. I-a oferit actriţei o „manichiură sub semnătura sa”, al cărei rezultat a fost impecabil.
 
Look-ul unghiilor a impresionat-o pe Lucille aşa de mult, încât i-a mai trimis Jessicai câteva prietene, celebrităţi, chiar în aceeaşi zi.  
Peste ani, Jessica a continuat să îşi construiască o clientelă loială, de înalt calibru, care îi includea, printre alţii, chiar pe Nancy şi Ronald Reagan.
 
Mulţumită unei cariere prospere, Jessica a putut să deschidă „primul salon doar pentru unghii” din ţară. În 1969, ca urmare a ambiţiei şi a muncii susţinute, Jessica reuşeşte să îşi deschidă prima clinică de Nail Care  pe Sunset Boulevard, la Hollywood. Aici, s-a născut totodată şi sistemul Natural Nail Innovation, care oferă alternative revoluţionare şi sănătoase la îngrijirea tradiţională a unghiilor.
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO