Johnny Depp vine cu „vampirii” la Bucureşti - LIFE.ro
Mergi la conținut

Johnny Depp vine cu „vampirii” la Bucureşti

The Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith), concertează luni, 6 iunie, la Bucureşti. În deschidere vor cânta Robin and the Backstabbers.
Share this article

The Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith), concertează luni, 6 iunie, la Bucureşti. În deschidere vor cânta Robin and the Backstabbers.

Supergrupul american şi-a început turneul internaţional în data de 24 mai, cu un concert la Verona, statul New York. Superstarurile au ajuns deja în Europa şi au susţinut deja concerte la Lisabona  – la festivalul Portugal Rock in Rio (7 mai), Herborn Germany Hessentag Festival (29 mai), Stockholm (30 mai).

Pe 1 iunie celebra trupă va concerta în Danemarca pentru ca luni, 6 iunie, să urce pe scena de la Romexpo. România este cea de-a cincea ţară din Europa care se află pe lista turneului The Hollywood Vampires.

La Bucureşti îi vom putea vedea pe scenă pe Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith), Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver) şi Tommy Henriksen (Alice Cooper Band).

The Hollywood Vampires este o trupă formată în urmă cu un an şi este bazată pe prietenia dintre Alice Cooper, Johnny Depp şi muzicienii care îi acompaniază pe scenă.

De altfel, se ştie despre Depp că a cochetat cu ideea de a fi muzician încă din tinereţe (dar Nicolas Cage l-a convins să încerce actoria mai degrabă). Actorul a mai urcat pe scenă alături de Eddie Vedder (Pearl Jam), Patti Smith, ZZ TOP, Keith Richards sau Marilyn Manson şi chiar a fost chitarist pentru una dintre piesele albumului „Be Here Now” al trupei Oasis.

„The Hollywood Vampires”, albumul de coveruri ce poartă numele trupei, a fost lansat în 2015 ca un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii ’70. Prietenii „de pahar” nu erau alţii decât John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson. Pentru acest album s-au alăturat formulei „vampirilor” nume precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

„Vampirii” cântă pe acest album piese de referinţă în istoria muzicii: „Whole Lotta Love” (Led Zeppelin)„My Generation” (The Who) sau „Manic Depression” (Jimi Hendrix). Albumul cuprinde şi două compoziţii originale, semnate de Johnny Depp şi Alice Cooper.

Concertul „The Hollywood Vampires” de la Bucureşti este organizat de către Phoenix Entertainment şi va avea loc pe 6 iunie, de la ora 20:00, în Complexul Romexpo, parcarea C. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 de lei.

 

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora