Jucăria care a face furori printre copii şi adulţi deopotrivă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Atât copii cât şi adulţii par să aibă zilele acestea o singură dorinţă: Kendama Play Pro Grip, o jucărie revoluţionară care parcă i-a băgat pe toţi în priză.

O colegă povestea că fiul ei în vârstă de 10 ani a fost în stare să înveţe pe nerăsuflate tabla înmulţirii doar ca să o primească, iar noi, în redacţie aproape că am organizat un campionat.

Kendama Play Pro Grip este o jucărie japoneză ce constă într-un mâner în formă de ciocan de care, printr-un şnur este legată o bilă de lemn. Este atât de simplă încât pare imposibil ca cineva să se ataşeze de aşa ceva. Ei bine, de fapt este o jucărie ce antrenează foarte tare îndemânarea şi simţul echilibrului.

Odată ce ai pus mâna pe ea, nu mai ai cale de scăpare. Îţi vine să te jocu cu ea la infinit. Reuşita, aşezarea bilei pe mâner, se obţine greu, dar nu atât de greu încât să fii dezarmat.

Dacă nu te-am convins, priveşte videoclipul de mai jos şi probabil că vei trece şi tu această jucărie pe lista pentru Moş Crăciun, căci pare să fie un cadou perfect.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO