fbpx

Căutare

Share this article

Sissy Spacek, cunoscută mai ales pentru horror-ul ”Carrie” (bazat pe primul roman al lui Stephen King), va juca într-un serial produs de Amazon, alături de Julia Roberts, anunţă The Hollywood Reporter. O alăturare interesantă a două dintre cele mai respectate actriţe de la Hollywood care au intrat în istoria cinematografiei prin roluri memorabile (Spacek a primit un Oscar pentru „The Coal Miner’s Daughter”, în timp ce Roberts a fost recompensată cu acelaşi premiu pentru ”Erin Brockovich”).

Numit „Homecoming”, serialul cu episoade de câte o jumătate de oră, are ca personaj central un asistent social de la un adăpost guvernamental secret, care aşteaptă cu nerăbdare să revină la viaţa de civil. Heidi, cum este numit personajul, va fi interpretat de Julia Roberts, în timp ce mama acesteia, Ellen Bergman, ”o femeie extrem de protectoare cu fiica ei”, va fi interpretată de Sissy Spacek (care se află la al treilea serial produs de o platformă de streaming, după „Bloodline”/Netflix şi „Castle Rock”/Hulu).

Scris şi produs de cunoscuţii creatorii de podcasturi Eli Horowitz şi Micah Bloomberg şi regizat de Sam Esmail, creatorul lui „Mr. Robot”, „Homecoming” îi va avea în distribuţie şi pe Bobby Cannavale, Stephan James, Dermont Mulroney, Alex Karpovsky, Shea Whigham, Jeremy Allen White şi Marianne Jean-Baptiste. Amazon a comandat deja două sezoane din această serie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO