Julianne Hough: Motivul pentru care si-a inghetat ovulele si ce face pentru a avea un corp tonifiat - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Actrita si dansatoarea Julianne Hough a lansat in perioada de carantina un program de antrenament prin dans numit KINRGY, bazat pe miscari simple. „Este o binecuvantare sa pot oferi prin intermediul Internetului ceea ce oamenii au cel mai mult nevoie acum”, a declarat actrita intr-un interviu pentru womenshealthmag.com. „Pot simti siguranta ca totul va fi bine si ca au puterea de a se elibera de stres, anxietate si teama”, a adaugat vedeta.

Julianne Hough: „Cred ca toti suntem dansatori”

KINRGY include elemente de tai chi, qigong, cardio si exercitii de forta si este construit pe baza unor miscari inspirate de elementele astrologice: apa, aer, foc, pamant. Starul in varsta de 31 de ani a creat special aceasta metoda pentru a fi usor de urmat si mai putin tehnica. „Cred ca toti suntem dansatori. Reuseam sa ne exprimam mult mai bine cand eram copii. Incerc sa-i ajut pe oameni sa se reconecteze cu copilul din interiorul lor”, spune fosta campioana la dans.

Julianne Hough a integrat complet metoda KINRGY in viata sa: foloseste tehnica de respiratie cand face yoga, ciclism sau cand se antreneaza cu greutati. Iar in perioada de carantina, in care sta acasa, foloseste KINRGY ca principalul sau program de antrenament.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO