Căutare

Share this article

Justin Timberlake, cântăreţul american care luna trecută conducea topul Billboiard 200 cu cel mai nou album al său, “Man of the Woods”, este, printre altele, proprietarul unuia dintre cele mai bune penthouse-uri din New York.

Deocamdată, pentru că artistul este hotărât să renunţe la el din moment ce l-a scos la vânzare, cu un preţ care ar suprinde pe oricine ştie că un multi-milionar ar cere mai mult: 7.995.000 de dolari.

Conceput de Gwathmey Siegel, vestită firmă de arhitectură a cărei semnătură stă şi pe proiecte precum Muzeu Solomon R. Guggenheim, penthouse-ul în care au locuit mega starul Timberlake şi soţia lui, Jessica Biel, este o alcătuire armonioasă de trei dormitoare, 3.5 băi cu expunere triplă, o cameră de zi dublă, o terasă de 853 de metri pătraţi, un şemineu pe gaz, spaţii de depozitare, o bucătărie mobilată cu dulapuri Valcucine, frigider şi depozit de vin Sub-Zero, cuptoare Miele şi maşină de spălat vase, plită Gaggenau, băi cu căzi ovale, podele din lemn de stejar, corpuri de iluminat sofisticate.

La pachet intră şi un serviciu de concierge, un garaj, intrare privată în clădire, sală de gimnastică/centru de fitness, grădină comună.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO