fbpx

Căutare

Share this article

La 16 ani, Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford) este deja preferta multor designeri vestimentari, care o provoacă la colaborări inedite. Aşa a fost cea mai recentă colaborare cu Jeremy Scott, de la Moschino, care şi-a prezenat ultima colecţia chiar zilele trecute la Săptămâna Modei de la Milano, unde Kaia Gerber a intrat în pielea unui personaj de neuitat: Jackie Onassis Kennedy (fosta prima doamnă a Americi, soţia celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy).

Îmbrăcată din cap până în picioare în portocaliu – fustă până la genunchi, jachetă, pălărie şi pantofi stiletto -, Kaia a trezit nostalgii prin asemănarea izbitoare cu Jackie. Îmbrăcămintea, concepută după unul din celebrele costume purtate de fosta doamnă a Americii, coafura purtată cu graţie, machiajul retro, privirea, zâmbertul – totul părea din altă epocă în imaginea afişată de Kaia, una din noile revelaţii ale modei.

Pentru că tema acestei colecţii a reprezentat-o anii 1960, şi celelalte modele – printre care Bella şi Gigi Hadid – i-au purtat pe privitori înapoi în timp: Bella a defilat într-o superbă rochie lungă realizată dintr-un material fin, roz pal, îmbinat cu paiete, în timp ce pe cap purta o perucă asemănătoare celei purtate de Kaia. Iar Gigi, îmbrăcată într-o rochie acvamarin, împodobită de asemenea cu paiete, şi purtând o perucă blondă, a fost o Marilyn Monroe adorabilă.

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO