Căutare

Share this article

Kaia Gerber, frumoasa fiică a lui Cindy Crawford, se află din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor. Numai săptămâna trecută uimea privitorii în show-ul lui Moschino de la Milano, unde tânara în vârstă de numai 16 ani a luat înfăţişarea lui Jackie Onassis Kennedy.

Acum, este în centrul celei mai noi campanii Chanel (campania de primăvară), ce promovează cele mai recente genţi ale mărcii. Este o premieră pentru tânarul model de a poza pentru o campanie Chanel, la fel cum o premieră a fost urcarea ei pe podium pentru prezentarea unei colecţii Chanel (Chanel Spring 2018) în luna ianuarie, la Paris.  

Foto: Hepta

Delicată şi provocatoare, Kaia te priveşte din imagini alb-negru pe care le-a realizat însuşi Karl Lagerfeld (directorul creativ al Chanel şi cel care o sprijină pe fiica lui Crawford în realizarea unei colecţii proprii ce va fi lansată în toamnă).
Îmbrăcată în rochii scurte, fine, catifelate, şi ţinând în mână ultimele modele de genţi Chanel, frumos matlasate, Kaia stă întinsă pe canapelele luxoase din apartamentul celebrei Coco Chanel, din Paris (locul în care a avut loc şedinţa foto).

Acest spaţiu-sactuar, simbol al creativităţii uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de modă, devine astfel simbol şi al modei universale, al trendurilor şi al relaţiei speciale dintre femeie şi creaţiile vestimentare/acesoriile pe care le poartă.

Karl Lagerfeld şi Kaia Gerber au reuşit să redea, cu farmec şi delicateţe, acest aspect.

Foto: Hepta
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO