Kanye West, de la rapp la filozofie - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Kanye West, renumitul rapper şi fashion designer american, este pe punctul de a deveni şi autor de cărţi. Acesta a revenit pe reţeaua de socializare Twitter, după 11 luni de tăcere, cu o serie de mesaje filosofice, despre care a anunţat ulterior că fac parte dintr-o viitoare carte, intitulată ”Break The Simulation”.

Nici o editură şi nici un editor nu vor putea să îmi spună ceea ce trebuie să scriu sau câte pagini să acopăr. Aceasta nu este o oportunitate financiară, este o nevoie interioară de a mă exprima”, se justifică artistul care spune răspicat că ”voi lucra la această carte atunci când voi avea chef”.

Mesajele lui Kanye apar în timp real şi conţin viziunea artistului asupra vieţii cotidiene, internet, spiritualite şi originalitate, dar şi sfaturi de viaţă pe care rapperul doreşte să le împărtăşească cu cei 7,44 milioane de admiratori ai săi de pe Twitter.

Dimineaţa când te trezeşti, nu sări pe telefon şi pe internet, şi nu vorbi cu nimeni timp de o oră, dacă este posibil. Relaxează-te şi bucură-te de imaginaţia ta. E mai bună decât orice film”, scrie Kanye, căruia toată lumea îi apreciază creativitatea. 

Nu urma mulţimea. Urmează-ţi sentimentele. Fă ceea ce simţi, şi nu ceea ce crezi”, mai scrie rapper-ul care este convins că nimeni nu are nevoie de competiţie: ”Nu cred în conceptul de inamic. Am fost condiţionaţi să fim mereu în competiţie. Nu mai cautaţi pe cineva pe care sa-l învingeţi, ci fiţi pur şi simplu”.

Suntem tare nerăbdători să vedem rezultatul acestui proiect online, care a stârnit deja curiozitatea internauţilor. Între timp, cântăreţul lucrează, consecutiv, la două albume pe care intenţionează să le lanseze în luna iunie, unul de doar şapte piese, iar altul în colaborare cu cântăreţul Kid Cudi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO