fbpx

Căutare

Share this article

Kate Hudson este femeie de afaceri, mamă a doi copii şi o actriţă de succes, iar la cei 39 de ani arată fabulos. Are o siluetă de invidiat şi un ten perfect. Desigur că o ajută şi moştenirea genetică, însă atunci când vedeta a dezvăluit care este crema sa preferată pentru îngrijirea tenului, nu mi-am putut stăpâni curiozitatea.

 „Îmi amintesc când mama mi-a făcut cadou Crème de la Mer de Crăciun, pe când eram abia o adolescentă”, spune Kate Hudson. „Am ştiut imediat că este o schimbare uriaşă faţă de ceea ce foloseam eu pentru tenul meu – şi m-a prins pentru totdeauna”. De atunci, acesta este singurul brand pe care actriţa îl foloseşte pentru îngrijirea pielii şi se pare că i se potriveşte de minune, fiindcă tenul ei a arătat întotdeauna minunat. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că are pielea sensibilă şi că nu poate folosi foarte multe tratamente de înfrumuseţare, însă aplică regulat produse pentru hidratare.

Atunci când îşi simte tenul obosit, apelează la o cremă CC iar balsamul de buze este nelipsit din rutina ei de îngrijire. Are câte unul în fiecare geantă! Kate face sport regulat, îşi ia energia din sucuri proaspete, în special cele care conţin verdeţuri, dar fără mere, şi bea cât mai multă apă. Îi place să danseze, să facă pilates sau yoga, dar se implică şi în unele activităţi preferate de copiii săi, precum wakeboarding, un sport nautic extrem de captivant.

În 2017, am putut să o admirăm în filmul „Marshall”, în rolul Eleanorei Strubing. Iar de curând, o putem vedea într-o campanie digitală globală, în colaborare cu brandul său preferat – La Mer (#LoveLaMer). Pentru  „Moduri de a iubi La Mer”, actriţa a filmat la cascada Porufoss, lângă laguna de gheţari Jökulsárlón, pe o plajă cu nisip negru din Reykjanesta, apoi lângă Laguna Secretă dar şi într-o casă particulară în apropiere de Reykjavík. Islanda a fost locul perfect, fiind aleasă pentru peisajele sale acvatice uluitoare, presărate cu cascade, băi minerale, lacuri, oceane şi gheţari.Campania este creată în jurul proprietăţilor legendare de vindecare a pielii pe care le au produsele mărcii, dedicând fiecare film câte unui avantaj pentru care sunt cunoscute cremele – Intens, Echilibrat, Pur, Delicat şi Răcoritor, ultimul fiind şi videoclipul de lansare pentru un nou produs: The Moisturizing Gel Crème (1290 lei). O cremă cu o formulă lejeră, ce oferă tenului prospeţime dar şi hidratare, ajutând epiderma în procesul de regenerare.

Povestea faimosului brand a început când fondatorul său, Dr. Max Huber, a suferit arsuri în timpul unui experiment eşuat. Fizician în timpul zilei, astronom şi visător în timpul nopţii, el a căutat să elibereze puterea vindecătoare a mării pe care o iubea atât de mult. Inspirat de lumea oceanului, Huber a fermentat alge marine, bogate în substanţe nutritive şi reparatoare, alături de alte ingrediente naturale. Iar după 12 ani şi 6000 de experimente s-a născut Crème de la Mer, o cremă iubită şi folosită de femei din lumea întreagă, având ca ingredient-minune Miracle Broth, un activ bogat în substanţe nutritive care stă la baza tuturor produselor La Mer.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO