fbpx

Căutare

Share this article

Dacă anul trecut Katy Perry petrecea sărbătorile de iarnă alături de fostul ei iubit, Orlando Bloom, anul acesta cântăreaţa sărbătoreşte, se pare, alături de un alt bărbat. Aflată în Danemarca, unde locuieşte sora ei (căsătorită cu rockerul danez Svend Lerche), Perry a fost suprinsă de paparazzi la braţul unui bărbat misterios, a cărui identitate nu este cunoscută deocamdată.

Vedeta pop care s-a despărţit recent de actroul Orlando Bloom, se află în această perioadă în compania unui bărbat blond, bine făcut, cu care artista a petrecut în Copenhaga. Cel puţin asta arată fotografiile care-i arată pe cei doi braţ la braţ, mergând şi vorbind pe străzile oraşului frumos luminat.

Conform The Sun, momentul în care aceştia au fost surprinşi în intsantanee a fost acela când au ieşit dintr-un bar îndreptându-se spre un club.

Fosta soţie a comedinatului Russell Brand şi fosta iubită a lui Bloom, dar şi a muzicienilor John Mayer şi Travie McCoy, katy Perry pare oricând gata să o ia de la capăt. Să fie oare întâlnirea din Copenhaga începutul unui nou capitol amoros din viaţa cântăreţei?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO